EFSANE GERİ DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EFSANE GERİ DÖNDÜ


 

Uzun yıllar Amatör liglerde mücadele eden Binevlerspor 15 yılık sessizliğini bozarak şampiyon oldu.

ALİ ŞANLI

1987 yılında Şeref Ertaş ve Mithat Ertaş kardeşlerin çabaları ile kurulan Binevlerspor Amatör ligleri uzun süre domine ederek adından sıkça söz ettirmişti. Paranın konuşulmadığı gönülden sevenlerin top koşturduğu Kulüp flaş bir kararla İsim değişikliğine giderek adını Toroslar Belediyespor yapıp futbola yeni bir çehre kazandırmışlardı.

İsim değişikliğinin ardından 15 yıl boyunca kapalı olan Kulüp yaklaşık 2 yıldır 2’nci Amatör ligde eski günlerini arıyor. Geçen sezon finalde kaçırılan şampiyonluğa bu sezon ulaşan Binevler 1’nci Amatö ligine çıkarak efsane geri döndü dedirtti.

PARA KONUŞULMAZ

Geçmiş yıllarda Binevlerspor’un formasını giyen oyuncuların çabaları ile yeniden futbol piyasasına çıkan Binevler kaldığı yerden devam ediyor. Amatör liglerde bile büyük paraların döndüğü bu dönemlerde paranın konuşulmadığı tek takım olarak öne çıkan Binevler ekibi birçok Kulübe örnek olma yolunda ilerliyor.

Binveler Kulübünde bu başarının gizli kahramanları ise Başkan Tuncer Sivas, tecrübeli teknik adam Aziz Filiz, kaptanlar Erdinç, Sertaç ve İbrahim Ertaş’ın katkıları Kulübün eski günlerine dönmesinde büyük emekleri var.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA