NİHAYET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NİHAYET


 

Bölgesel Amatör Lig’de oynayan İçelspor ile Süper Amatör Lig’inde mücadele eden Mersin İdman Yurdu’nun birleşmesi tamamlandı.

ALİ ŞANLI

Uzun zamandır gündem de olan bu birleşmeye İçelspor’un yaptığı toplantı sonunda önemli kararlar alınarak noktayı konuldu. İlk olarak isim değişikliğini onaylayan yönetim İçel İdman Yurdu ismine karar verdi. Renklerini de Kırmızı Lacivert yapan İçelspor yönetimi 11 kişiden oluşan yeni yönetimini de belirledi. 
Yapılan toplantının ardından yönetim şu şekilde oluştu Başkan Metin Saltık  yöneticiler Beşir Acar, Şeref Özmen, Ümit Saltık, Şevket Varan, Muhammed İdin, Cihat Gündoğar, Turgay Altıntaş, Serkan Kaya,Hüseyin Çalışkan ve Celâl Kurt’tan oluştu.
Kulüp içinde yapılan tüzük değişikliği başta olmak üzere İsim ve renk değişikliği Valilik resmi olarak tescil ettikten sonra yönetim görev dağılımı yapacak. Kulüpten alınan bir başka bilgi ise İçelspor Mersin İdman Yurdu birleşmesi Valilik tarafından onaylandıktan sonra Mersin İdman Yurdu bünyesinde olan yetenekli 6 ya da 7 oyuncu İçelspor idmanına çıkarılacak ve takımla beraber kampa götürüleceği öğrenildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA