“KÖY SEYİRLİKLERİ”NE BÜYÜK İLGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KÖY SEYİRLİKLERİ”NE BÜYÜK İLGİ


 

Mersin’in merkeze en uzak mahallelerini tiyatroyla buluşturmak için yola çıkan ve “Yaylalarda Köylerde Kültür Sanat Her Yerde” sloganı ile hareket eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibinin sahnelediği “Köy Seyirlikleri” büyük ilgi görüyor. Oyunlarının bir kısmına vatandaşları da d

Haber Merkezi

EVLERİNİN ÖNÜNDE TİYATRO KEYFİ

Yaylada tiyatro izleme keyfi yaşayan vatandaşlar, “Köy Seyirlikleri”nin mahallelerine kadar gelmesini sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.  Şehir merkezine uzak oldukları için tiyatroya gitme şanslarının olmadığını belirten mahalle sakinleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu uygulaması sayesinde her yıl tiyatro oyununu evlerinin önünde izleme şansını yakaladıklarını ifade etti.

30 YAYLAYA GİDECEKLER
Oyunlarına 21 Haziran’da başlayan tiyatrocular, 1 Eylül’e kadar 30 yaylada vatandaşlarla buluşacak. Şehir Tiyatroları oyuncularının sahnelediği “Köy Seyirlikleri”nin en yakın etkinlikleri; 5 Temmuz Cuma akşamı Bozyazı merkez, 6 Temmuz Cumartesi akşamı Bozyazı Tekeli ve 7 Temmuz Pazar akşamı Silifke Gökbelen’de yapılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA