ZABITALAR SEYYARA GÖZ AÇTIRMAYACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZABITALAR SEYYARA GÖZ AÇTIRMAYACAK


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, personellerine yönelik yeni dönem hedeflerinin ve çalışma prensiplerinin görüşüldüğü bir toplantı yaptı. Toplantıda, stratejik düzeyde güçlenmiş ve vatandaşlarla daha samimi ve güçlü ilişkiler kuran bir Zabıta Daire Başkanlığı için hedefler belir

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, yeni dönem hedeflerini ve çalışma prensiplerini belirledi. Bu amaçla düzenlenen toplantıda, stratejik düzeyde güçlenmiş ve vatandaşlarla daha samimi ve güçlü ilişkiler kuran bir Zabıta Daire Başkanlığı için hedefler ortaya konuldu. Zabıta ekiplerinin, vatandaşın memnuniyetini temel ilke olarak benimsemesinin önemi vurgulandı. Ekipler, özellikle seyyar satıcılar ile mücadelede daha kararlı hareket edecek.

SEYYAR SATICILARLA DAHA KARARLI MÜCADELE EDİLECEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Fuat Tuğluoğlu’nun başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen toplantıya, Zabıta Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Birim Amirleri, Komiserleri ve personeller katıldı. Toplantıda, Zabıta Daire Başkanlığı’nın çalışma prensiplerini yeni hedeflerle güçlendirerek Mersin halkına daha iyi hizmet sunmak için yapılabilecekler konuşuldu. Önümüzdeki süreçte  özellikle seyyar satıcılar ile mücadelede daha kararlı hareket edileceğinin ve sahada daha etkin görev yapılacağının altı çizilirken, kentin bel kemiği esnaflarla da daha yakın ilişkiler kurulacağı vurgulandı.

Tuğluoğlu, kurumsal olarak daha güçlü ve vatandaşlarla birlikte kentin tüm paydaşlarını memnun eden, yenilenmiş ve güçlendirilmiş bir daire olarak tüm Mersin’e hizmet vereceklerini söyledi. Vatandaşların istek, talep ve şikayetlerine daha hızlı ve verimli bir şekilde dönüş yaparak, memnuniyeti artıracaklarının altını çizen Tuğluoğlu, personelin ortak problemlerinin çözümü noktasında da etkili çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Tuğluoğlu, toplantının ardından Akdeniz, Toroslar, Mezitli ve Yenişehir İlçe Zabıta Müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, kentin her noktasına daha etkin, verimli ve sorunsuz hizmet verebilmek adına ilçe belediye zabıtaları ile işbirliği içerisinde çalışma vurgusu yapıldı. Yapılan konuşmaların ardından görüş ve öneriler masaya yatırılarak, zabıta personelleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA