İL SPOR MERKEZLERİ AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İL SPOR MERKEZLERİ AÇILDI


 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5-18 yaş aralığı çocuk ve gençlere 35 farklı branşta spor eğitimi vermek için organize edilen İl Spor Merkezleri açılış töreni gerçekleştirildi.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 81’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle her yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan İl Spor Merkezleri açılış töreni Mersin’de gerçekleştirildi. 5-18 yaş aralığı çocuk ve gençlere 35 farklı branşta spor kültürünü aşılamak, sporu sevdirmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak, yazın boş zamanlarını sporla değerlendirmek, her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak, Ruh ve beden sağlığı yerinde fizyolojik ve psikolojik sağlamlığa sahip, yetenekli ve kabiliyetli gençleri Türk sporuna kazandırmak, Güçlü bir alt yapı oluşturmak amacıyla Edip Buran Spor Salonunda düzenlenen İl Spor Merkezleri açılış törenine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Personel Şube Müdürü Metin Koçak, İl Spor dalı Temsilcileri, Antrenörler, çok sayıda sporcu ve vatandaşlar katıldı.

“HEDEF 20 BİN GENCE ULAŞMAK”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, bu yılki hedeflerinin 20 bin gence ulaşmak olduğunu kaydederek “Spor tesislerimizde alanlarında tecrübeli 86 Antrenörümüz eşliğinde 05-18 yaş arası çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik 35 farklı branşta ücretsiz olarak açılan İl Spor Merkezleri 15 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecek. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak geçen yıl 15 bin Sporcuya hizmet verdiğimiz İl Spor Merkezlerimizde bu yılki hedefimiz ise 20 bin gencimize ulaşmaktır. Bu vesileyle Mersin'de yaşayan 5-18 yaş aralığı tüm çocuklarımızı İl spor Merkezleri kapsamında faaliyet gösteren bir birinden eşsiz spor tesislerimize bekliyor, geleceğin sporcularına şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.            


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA