GÜLNARLILARA SPOR ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNARLILARA SPOR ÇAĞRISI


 

Gülnar Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okulları kursları başladı.

Haber Merkezi 

Öğrencilerimizi spora teşvik etmek ve boş zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Okulların tatil olmasıyla birlikte başlattığımız ve şuana kadar çok sayıda öğrencinin başvuruda bulunduğu Yaz Spor Okulları kayıtları devam ediyor. 
Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için açılan kurslarda katılımcılara Kurs Hocası İbrahim Küçükışık yönetiminde futbol, basketbol ve voleybol dallarında eğitim verilecek.
Futbol, basketbol ve voleybol eğitimlerinin verileceği yaz spor okulları ile ilgili açıklamalarda bulunan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar “Bizim amacımız, çocuklarımızın hem hayatta daha başarılı, daha bilinçli bir birey olmasını sağlamak hem de onlara spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Onları ne kadar doğru yetiştirirsek, onlara ne kadar doğru yolu gösterirsek emin olun ki ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine çıkacaktır” dedi.
Başkan Ünüvar, “Bu yıl çok sayıda öğrencimiz yaz spor okullarımıza kayıt olmuş durumda. Bu yeni dönemde hedefimiz hem kursiyer çocuk sayımızı artırmak hem de spor anlamında çeşitliliği sağlamak. Şu anda futbol, basketbol ve voleybol kurslarımız ve kayıtlarımız devam etmektedir. 

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Çocuklara spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini belirten Başkan Ünüvar “Bizler bu yola çıkarken özellikle eğitim ve spor alanındaki projelerimize önem vereceğimize söz verdik. Çünkü geleceğimizin teminatı çocuklar ve gençler bizler için çok önemli. Bu ülkeyi, bu güzel vatanı biz onlara emanet edeceğiz. Onları ne kadar doğru yetiştirirsek, onlara ne kadar doğru yolu gösterirsek emin olun ki onlar bize karşılığını en iyi şekilde vereceklerdir” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA