TARSUS GENÇLİK KAMPI’NDA SURVİVOR HEYECANI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS GENÇLİK KAMPI’NDA SURVİVOR HEYECANI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın personeli ve ailesi için dolu dolu bir etkinliğe imza attı.

Haber Merkezi

Tarsus Gençlik Kampı’nda düzenlenen etkinlik çerçevesinde Survivor parkuru oluşturuldu. Parkurda yarışan çocuklar doyasıya eğlenirken, personeller aileleri ile mutlu bir gün geçirdi.
Kadın ve çocuklara büyük önem veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve gelir gelmez oluşturduğu Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu, kısa sürede ses getiren birçok etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın personeli ve aileleri için piknik düzenledi. Tarsus Gençlik Kampı’ndaki etkinlik kapsamında kurulan Survivor parkurunda da çocuklar gönüllerince eğlendi.

ZORLU PARKURDA HEM YARIŞTILAR, HEM EĞLENDİLER
Teneke, araç lastiği, odun, kaydırak ve file kullanılarak hazırlanan parkurda yarışan çocuklar, zorlu etaplarda kıyasıya mücadele etti. Televizyon ekranlarındaki Survivor parkurunu aratmayacak şekilde hazırlanan kamp alanında çocuklar, önce araç lastiklerinden oluşan zorlu parkuru geçtikten sonra hazırlanan tünele girdiler. Tünel çıkışında ise çocuklar çamur dolu sürünme etabı ile karşılaştı. Çocuklar daha sonra filenin altından geçerek, alana kurulan kaydıraktan kayıp, su ile buluştular. Etap sonunda bayrağı ilk alan yarışmanın galibi oldu.

ÇOCUKLAR MİDİLLİ VE ÖRDEKLERLE DE VAKİT GEÇİRDİLER
Etkinlikte çocuklar, Tarsus Hayvan Parkı’ndan alana getirilen midilli, keçi, koyun, eşek ve ördek gibi hayvanlarla da vakit geçirdiler. Daha önce yakından görmedikleri türleri alanda gören çocuklar hayvanların etrafından ayrılmadılar.
Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu’nun titizlikle hazırladığı etkinlikte, mesai kavramı gözetmeden çalışan Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri haftanın yorgunluğunu atarken, çocukları ve eşleri ile birlikte keyifli bir gün geçirdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA