ERDEMLİ’DE YÜZME KURSLARI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE YÜZME KURSLARI BAŞLADI


 

Erdemli Belediyesi, Aquapark Dinlenme Tesisinde verilecek olan yüzme geliştirme eğitimlerine başladı.

650 öğrencinin kayıt yaptırdığı kursun 1 ay boyunca sürdürüleceğini bildiren Belediye yetkilileri, uzmanlar eşliğinde verilen eğitimlerin sınıflar halinde devam edeceğini belirtti. Okulların kapanması ile çocuklara alternatif sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedeflediklerine dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yıl içerisinde kadınlara ve erkeklere özel spor eğitim merkezleri ile de hizmet verdiklerinin altını çizdi. Erdemli’de gerçekleştirilen sanatsal, kültürel aktiviteler ile alternatif yaşam ortamları sağlayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür eden vatandaşlar, özellikle çocuklara yönelik gerçekleştirilen faaliyetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Tollu yaptığı değerlendirmede, insanın niteliğinin ülkenin gelişebilmesi için önemli olduğuna dikkat çekerek, yetişen nesillerin bu yüzden önemsenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Tollu, yapılan çalışmalar ile çocukların ve gençlerin, ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sunmayı amaçladıklarının altını çizdi. Ayrıca Tollu açıklamasını şu ifadelerle noktaladı, “Bizler müreffeh bir ülke inşa ediyorsak, bu inşaatın temelini oluşturanların çocuklarımız olduğunu unutmamalıyız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA