HAZIR DEĞİLLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAZIR DEĞİLLER!


 

Ziraat Türkiye Kupası’nda Mersini temsil edecek takımlardan ilki Mersin İdman Yurdu ile birleşecek olan İçelspor, diğeri ise kongre sorunu yaşayan Tarsus İdman Yurdu oldu.

ALİ ŞANLI

Ziraat Türkiye Kupasında Mersin iki takımla temsil edilecek. Geçen sezon Türkiye kupasında Mersin’i Mut İdman Yurdu temsil etmiş ancak Mersin ekibi ilk turda elenmişti. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezonu ikinci bitiren İçelspor bu yıl Ziraat Türkiye Kupasında Mersin’i temsil edecek. İçelspor Mersin merkezde profesyonel takım olmadığı için Türkiye kupasında oynamayı hakkı elde etti.
Kupadaki diğer temsilci ise profesyonel ligde olan Tarsus İdman Yurdu olacak. Her iki takımda ilk turdan itibaren oynayacakları için sezona erken başlamak zorundalar. Tarsus İdman Yurdu kongre yapamadığı için henüz transfer çalışmalarına başlayamadı. İçelspor’da da durum pek farklı değil. Mersin İdman Yurdu ile birleşmesi gündem de olan Siyah Beyazlı ekipte somut adım atılmaması, transfer yapılmaması kafaları karıştırıyor. Her iki takımda kısa süre içinde kongrelerini yapmaz ise Türkiye Kupası tehlikeye girebilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA