KOCAMAZ’DAN İMAMOĞLU’NA DESTEK, BAHÇELİ’YE ELEŞTİRİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOCAMAZ’DAN İMAMOĞLU’NA DESTEK, BAHÇELİ’YE ELEŞTİRİ


 

Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı İstanbul seçimlerini değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhanettin Kocamaz, eski lideri Devlet Bahçeli’yi üstü kapalı eleştirdi.

SONER AYDIN

Tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerini yine CHP’li Ekrem İmamoğlu kazandı. İmamoğlu’nun seçimi kazanmasının üzerine Cumhur İttifakı’nın destekçisi MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ilk eleştiri eski başkanından geldi. 31 Mart seçimleri öncesi Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmemesinin üzerine 40 yıllık partisi MHP’den istifa ederek İYİ Parti rozeti takan Burhanettin Kocamaz sosyal medya hesabı üzerinden, “Bölgemizde kendi Belediyelerini koruyamayıp, kendi adaylarına seçim kazandıramayan kerameti kendinden menkul bazı zatı muhteremlerin görüldüğü gibi İstanbul’a giderek Sayın Binali Yıldırım’a verdikleri desteklerle seçim kazandırmaları hayalden öteye gidememiştir” ifadesini kullandı. Eski Başkan Kocamaz’ın paylaşımının altına onlarca destek mesajı geldi. 
Daha sonra seçimin galibi Ekrem İmamoğlu’na destek mesajı paylaşan Kocamaz şu ifadeleri kullandı: “Elde ettiğin bu büyük zaferle Mersin’de Mersin halkına ve şahsıma karşı yapılan haksız, hukuksuz ve demokrasi dışı uygulamalara da Osmanlı şamarı gibi bir cevap vermiş oldun.” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA