AYYILDIZ GEZGİNLERİ HAVADA KARADA UÇUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AYYILDIZ GEZGİNLERİ HAVADA KARADA UÇUYOR


 

Erdemli Ayyıldız Gezginleri Doğa Sporları Kulübü Derneği üyeleri karadaki yürüme ve dağcılık sporunun yanı sıra gökyüzüne açılarak, Mersin Yenişehir Gelincik Tepesi’nde yamaç paraşütü ile uçtu.

ALİ ŞANLI

Adana Havacılık Sporu Antrenörü Güner Akkaya yönetiminde Mersin Emirler Mahallesi Gelincik Tepesi’nde yamaç paraşütü sporu yaparak göklerde süzülen gezginler, 12 kişilik kafile ile etkinliğe katıldı. 315 metre yüksekliğe çıkan maceracılar, havada 15 dakika kalarak zirve yaparak uçmanın verdiği mutluluğu havada yakaladılar. 
Erdemli Ayyıldız Gezginleri Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Emre Erçelik, sporun sadece kara ve ya da denizde yapılmadığını aynı zamanda havada da yapıldığını hatırlatarak, “Üyelerimizin talebi doğrultusunda bu sefer yamaç paraşütü etkinliği düzenledik. Sürekli karada yürüyüşümüzü gerçekleştiriyorduk bu kez havada bu etkinliğimizi sürdürdük. Arkadaşlarımız havada kaldıkları sürece adrenalin yüklü anlar yaşadılar. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
Antrenör Güner Akkaya, Ayyıldız Gezginlerini başarılı bir uçuş yapmalarından dolayı kutladığını belirtirken, üyelerden Hatice Ölmez ise, genelde karada dağcılık ve yürüyüş etkinliği yaparken farklı bir deneyim yaşayarak yamaç paraşütü ile adeta gökyüzünde bulutlara el salladıklarını söyledi. Hatice ölmez kendisinin ilk kez katılmasına rağmen müthiş bir adrenalin yaşadığını belirterek herkesi bu sporla tanışmaya çağırdı.
Lisanslı Dağcılık sporu sporcusu Seyran Sugür de yamaç paraşütü sporu ile gökyüzünde süzülmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Sugür, ben ilk kez bu sporu yapmama rağmen Nirvana ya ulaştım. Güzel bir spor diyerek hislerini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA