MUT KONGRE KARARI ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT KONGRE KARARI ALDI


 

Bölgesel Amatör ligde 2 sezon oynayan bu sezon küme düşen Mut İdman Yurdu kongre kararı aldı. İlk sezonunda ligi 3’ncü bitiren,2’nci sezonunda küme düşen Siyah Beyazlı ekip zor günler geçiriyor.

ALİ ŞANLI

Bir çok takım gibi BAL’a veda eden ekipler ertesi yıl başkan bulmakta, lige çıkmakta zorlanıyor. Mut İdman Yurdu’nda da benzeri sorun yaşanyor. Kongre kararı alan Mut ekibi Kulübü yönetecek başkanın yanı sıra ekonomik anlamda da yaşadığı dar boğazı aşmanın yollarını arıyor. Ekonomik açıdan sıkıntılı bir döneme giren Mut İdman Yurdu 1Temmuz’da yapacağı kongre ile düzlüğü çıkmak istiyor.

“KULÜBÜN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTİYORUZ”

Kulüp Başkanı Mustafa Keskin, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kongre kararını duyurdu. Kulübün önünü açmak için bu kararı aldıklarını belirten Keskin, kongrenin 1 Temmuz 2019 tarihinde yapılacağını açıkladı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden, ligi 4. sırada tamamlamasına rağmen bir alt lige düşen ve bu süreçte bir çok olumsuzluk ve zorluklarla mücadele eden Mut İdman Yurdu Belediye Spor’da (MİY) kongre kararı alındı. Kulüp Başkanı Mustafa Keskin, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kulübün önünü açmak için kongre kararı aldıklarını duyurdu.

“DOLANDIRILDIK”

Kulüp Başkanı Mustafa Keskin, sitemlerle dolu açıklamasında, “Kulübümüzün önünü açmak için kongre kararı aldık!!! 8 Ocak 2019 tarihinde bu zorlu yola çıktık. Kendi grubumuzda bulunan diğer takımların bütçesi 10 kat fazla olmasına rağmen maddi imkansızlıkların bütün olumsuz olayların başımıza gelmesine rağmen futbolcularımız ve teknik ekibin sergilediği performansla ligi 4. sırada tamamlamamıza rağmen BAL ligi sistemi kuralları gereği ligden düştük. Söz verilen sponsorlar reklamlar gelirlerin hiçbiri gelmemesi aksilikleri üst üste yaşanmasına sebep oldu. Sadece söz verilen 2 inşaat firmasından gelmeyen para 130 bin TL. Kulüp olarak açıkçası dolandırıldık” dedi.

“TOPLAM BORÇ 173 BİN TL”

Göreve geldikleri günden beri bütün gelir ve giderlerinin tek tek yazılı rapor halinde olduğunu ve şu an itibariyle kulübün toplam borcunun 173 bin TL olduğunu belirten Keskin, açıklamasının devamında şunları dile getirdi: “Gönül rahatlığı ile sadece şunu söyleyebilirim, o kadar entrikalar döndüğü oyunların çevrildiği bu ligde görevimiz boyunca 1 TL bile yanlış yapmadık. Her gittiğimiz deplasmanda tehditler saldırılara uğrasak da Mut İdman Yurdu ismine armasına leke getirmedik. Gerçekten takıma sahip çıkacak insanlarla takımı benimseyecek yöneticilerle yürümek gerekir. Bizler görevde kalırız ya da kalmayız, şu an bilemiyorum; ama yeni bir liste, yeni bir heyecan, yeni bir ekip, yeni bir ruh, yeni bir yönetim listesiyle Mut İdman Yurdumuza olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum. Bizim için Mut İdman Yurdu ayrı bir sevda, ayrı bir aşk. Kulübümüzün adına güçlü kadro oluşmasını temenni ederim.”

KONGRE 1 TEMMUZ’DA

Kongrenin 1 Temmuz 2019 pazartesi günü, saat 11:00’de Mut İdman Yurdu tesislerinde yapılacağını belirten Kulüp Başkanı Mustafa Keskin, yapılacak kongreye bütün halkı davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA