SİLİFKE DESTEK ARAYIŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE DESTEK ARAYIŞINDA


 

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu son maçta Aksaray Belediye Spor’a kaptıran Silifke Belediye Spor destek arayışında.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’e düşen ve tekrar Bölgesel amatör Lig’de dönmek isteyen Silifke Belediye Spor’da uzun süredir gündemi meşgul eden başkan kim olacak sorusunun yanıt bulması ile destek arayışı hız kazandı. Başkanlık için Silifke İdmanyurdu Spor Kulübü’nün de başkanlığını yapan avukat Gürhan Dölek’in başkan seçilmesi ile yeni sezon için çalışmalara hız verildi. İlk olarak Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i ziyaret ederek forma hediye eden Dölek ve yönetimi, ilçe spor kulübü, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok'u da makamında ziyaret ederek belediye spor forması hediye ettiler.

SİLİFKE HER ALANDA VAR OLACAK

Yeni sezonda basketbol, voleybol, masa tenisi ve atletizm branşlarında da faaliyet  göstereceklerini dile getiren Gürhan Dölek, "Futbolda öncelikle hoca konusunda devam edip etmeyeceğimizi belirleyeceğiz. İç ve dış transferler konusunda gerekli adımları atacağız. Futbol maddi manevi desteksiz olmuyor. Hedefimiz her zaman şampiyonluk ama altyapı ve tesislere daha büyük önem vereceğiz. Ben ve yönetimdeki birçok arkadaşım futbolun içinden gelen insanlarız. Amatörün sorunlarını biliyoruz. İnşallah bu sorunlara çözüm üreteceğiz" dedi.

Takıma destek sözü veren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ise "Medcem Silifke Belediyespor belediyemizin takımı ve ismini taşıyor. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşların hepsi genç, pırıl pırıl ve gelecek vaat ediyorlar. Belediye olarak maddi-manevi takımımızı destekleyeceğiz, yanında olacağız. Sadece futbolda değil diğer branşlarda da Silifke Belediyespor'u bir marka okul haline getirerek, Silifke'den birçok gencimizin çıkmasına yardımcı ve vesile olacağız" diye konuştu.

Kaymakam Cinbir ise "Çok yetenekli gençlerimiz var ama onlara uygun ortam hazırlanmadığı için bu gençler kaybolup gidiyor. Kaymakamlık olarak amatör spora büyük önem veriyoruz. Silifke'de de değişik branşlarda da birçok amatör kulübümüz var. Kaymakamlık olarak  yapabileceğimiz bir şeyler olursa her zaman yardımcı oluruz, olmaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Gürhan Dölek’in yönetiminde Alp Kadıoğlu, Halil Sarı, Mehmet Özel, Salih Duman, Sadık Çelik, Selçuk Kuztaş, Adem Karataş, Ayhan Ozan Yılmaz, yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA