KADIN BASKET TAKIMI’NDA BELİRSİZLİK AYRILIK GETİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADIN BASKET TAKIMI’NDA BELİRSİZLİK AYRILIK GETİRDİ


 

31 Mart seçimlerinin ardından belediye başkanlığına CHP’li Vahap Seçer’in oturması ile belirsizliğin hakim olduğu Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nda bir ayrılık yaşandı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final turunda Galatasaray'a yenilerek sezonu tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi Özge Yavaş ve Asena Yalçın'la anlaşma sağladı. Yeni sezona iddialı giriş yapmak isteyen Hatay Büyükşehir Belediyespor'da, önceki haftalarda Marica Gajic ve Gizem Başaran'la yeniden anlaşılırken, Fenerbahçe’de forma giyen Özge Yavaş ve Mersin BŞB Gelişim'de forma giyen Asena Yalçın takıma dahil edildi. Bir önceki sezon Hatay Büyükşehir Belediyespor forması giyen, daha sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Özge Yavaş, Hatay Büyükşehir Belediyespor’la yeniden anlaştı. 28 yaşındaki başarılı oyuncuyla 1 yıllık anlaşma sağlandı. Guard mevkiinde oynayan ve A Milli Takım formasını da giyen 28 yaşındaki başarılı oyuncu Asena Yalçın’la da 1 yıllık anlaşma sağlandığı açıklandı.

MERSİN’DE ‘TIK’ YOK!
Hatay Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken yaklaşık 3 milyon Tl borcu bulunan ve henüz yol haritasını çizemeyen Mersin Büyükşehir Belediyespor’un akıbeti ise merakla bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA