BOCCE VOLO ERKEKLER DÜNYA KUPASI MERSİN’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOCCE VOLO ERKEKLER DÜNYA KUPASI MERSİN’DE


 

Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan "Bocce Volo Erkekler Dünya Kupası" hazırlıkları başladı.

Haber Merkezi

Türkiye'de ilk kez Mersin'in ev sahipliğinde 5-10 Kasım 2019 tarihleri arasında 25 ülkeden 170 sporcunun katılımıyla Toroslar Bocce Tesisi'nde yapılacak olan "Bocce Volo Erkekler Dünya Kupası" hazırlıkları başladı. Türkiye'de ilk kez Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak "Bocce Volo Erkekler Dünya Kupası" 5-10 Kasım 2019 tarihleri arasında 25 ülkeden 170 sporcunun katılımıyla Mersin Toroslar Bocce Tesisi'nde gerçekleştirilecek.

FEDERASYONDAN TESİSLERE İNCELEME

Bu kapsamda kente gelen Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Türkmen İl Müdürü Oğuz Kaymaz'ı ziyaret etti. Başkan Türkmen, Oğuz Kaymaz’a şampiyona hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, ülkemizde ilk kez yapılacak olan böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Bocce Volo Erkekler Dünya Kupası'na en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarına inandığını vurguladı. Dünya Kupası'na katılacak sporculara şimdiden başarılar dileyen Kaymaz, Mersinlileri de müsabakaları izlemeye ve milli takıma destek vermeye davet etti.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Türkmen daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar ve kurum mühendisleri ile birlikte Toroslar Bocce Tesisi'nde incelemelerde bulunarak yapılacak iş ve işlemlerle ilgili istişare yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA