“SAHİL GÜVENLİK, VATANDAŞA GÜVEN, SUÇLULARA KORKU VERİYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SAHİL GÜVENLİK, VATANDAŞA GÜVEN, SUÇLULARA KORKU VERİYOR”


 

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 37’nci kuruluş yıldönümü, Mersin’de düzenlenen törenle kutlandı. Mersin Valisi Ali İhsan Su, Sahil Güvenlik’in sahip olduğu araç, gereç ve donanımlı personeliyle vatandaşlara güven; suç ve suçlulara korku verdiğini söyledi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 37’nci yılı dolayısıyla Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’nda kutlama programı düzenlendi. Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ve eşinin ev sahipliğinde düzenlenen programa, Vali Su ve eşi Zeliha Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, il protokolü ve davetliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Su, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kurulduğu günden bugüne kadar kendini her zaman yenileyip geliştirdiğini belirtti. Su, Sahil Güvenlik’in bugün sahip olduğu araç, gereç ve donanımlı personeliyle dostlara ve vatandaşlara güven; suç ve suçlulara da korku verdiğini kaydetti.

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın ülke sahillerinde suç ve suçlularla üstün bir gayretle mücadele ettiğini vurgulayan Su, görevlerini üstün başarıyla yerine getiren tüm Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline teşekkür ederek, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlere rahmet dilerken, gazilere de minnet duygularını ifade etti.

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Bavbek’in de bir konuşma yaptığı program, Geleneksel Gemicilik Yarışması ardından TCSG Yaşam Gemisi’nde yapılan kokteyl ile sona erdi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA