TARAFTAR TEDİRGİN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARAFTAR TEDİRGİN


 

Transfer döneminin başlamasına rağmen Tarsus İdman Yurdu’nda hiçbir hareketlilik olmaması taraftarı tedirgin ediyor.

 

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nun, Olağanüstü Kongresi’nin 2. oturumu da yapılmasına rağmen sonuç alınmamıştı. Kongre divanına önerge veren bazı üyeler, “Gündemin 7. sırasında yer alan yeni dönem yönetim kurulu seçimleri” maddesinin ertelenmesi ve seçimlerin ileri bir tarihte yapılması teklifinde bulunmuştu. Divan Başkanı Cumali Yağcı tarafından oylamaya sunulan teklifin kongreye katılım gösteren üyelerin oyları ile kabul edilmesiyle kongre ileri bir tarihe ertelenmişti.

Yaşanan bu süreçte en çok futbol takımı etkilenmiş görünüyor. Transfer döneminin başlamasına rağmen Tarsus İdman Yurdu’nda hiçbir hareketlilik olmaması taraftarı tedirgin ediyor. Rakiplerinin kadrolarına takviye yaparak güçlendiği dönemde Sarı-lacivertli ekibin kongre ile zaman kaybetmesi taraftarı tarafından tepkilere neden oluyor.

Sarı Lacivertli taraftarlar kongrenin bir an önce yapılmasını ve takımda eksik bulunan yerlere gereken takviyelerin yapılarak güçlü bir kadronun kurulmasını bekliyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA