SİLİFKE, MUT VE ERDEMLİ’Yİ SEL VURDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE, MUT VE ERDEMLİ’Yİ SEL VURDU!


 

Mersin’in Silifke, Mut ve Erdemli ilçelerinde aşırı yağışın ardından sel meydana geldi. Selden dolayı bazı mahallelerdeki yollar ulaşıma kapandı.

Meteorolojinin Mersin’e yaptığı yağış uyarısı sele dönüştü. Mersin'in Silifke, Mut ve Erdemli ilçelerinde aşırı yağışın ardından sel meydana geldi. Selden dolayı bazı mahallelerdeki yollar ulaşıma kapandı. 

Erdemli ilçesinde ise sağanak yağış yolların hasar görmesine neden oldu. İlçeye bağlı Karahıdırlı, Köserelli, Küstülü, Hüsametli ve Kızılen mahallelerinde de sel meydana geldi. 

ENGELLİLER MAHSUR KALDI
Mersin’in Mut ilçesine bağlı Narlı ve Hacıahmetli mahallelerinde hal olarak kullanılan alandaki araçlar, dağdan gelen selde hasar gördü. Narlı Mahallesi'nde ayrıca bahçesinde çalışmakta olan Osman Akay, yıldırım çarpması sonucu yaralandı. Akay, olay yerine gelen ambulansla Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda iş yerlerini su basan engelliler ise 2 saat boyunca içeride mahsur kaldı. 
Sel felaketinin yaşandığı bölgeye giden Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, “Aşırı yağış ve dolu nedeniyle ilçeye bağlı çoğu mahallelerde can kaybı yaşanmadı. Ama sel felaketinden dolayı özellikle Hacıahmetli ve Narlı Mahallesi'nde kayısı sezonu sebebiyle halde bulunan araçlar selden zarar gördü. Ayrıca Osman Akay isimli bir vatandaşta yıldırım çarpması sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Belediye olarak tüm gücümüzle zarar gören vatandaşlara yardım için seferber olduk. Şu ana kadar bir can kaybı yaşanmadı” dedi. 

40 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU
Öte yandan Silifke ilçesinin dağlık kesiminde yer alan Yeniçıktı Mahallesi'nde bir ağıla yıldırım düşmesi sonucu 40 küçükbaş hayvan telef olurken, 15 keçinin yaralandığı bildirildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA