GEREKENİ YAPARIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GEREKENİ YAPARIM


 

Bu sezon küme düşen Silifke Belediyespor’un etkili futbolcusu Necati Önal, onlarca takımın transfer listesine girmeyi başardı.

Bölgesel amatör Lig’de mücadele eden ve son haftaya kadar liderlik koltuğunda oturmasına rağmen küme düşen Silifke Belediyespor’un etkili futbolcusu Necati Önal, transfer döneminin ismi en çok konuşulan isimlerinden…

Lig boyunca attığı 19 gol ile akıllar kalan, her iki ayağını da kullanan, süratli ve güçlü fiziği ile rakiplerinin her zaman önlem aldığı Necati, bu aralar hem tatil yapıyor hem de bireysel olarak yeni sezona kendini hazır tutmaya çalışıyor. Futbola Çiftlik Adonis’te başlayan yetenekli oyuncu burada yıldızı parlayan Önal Ödemiş takımına transfer oldu. Başarılı geçen sezonun ardından Mersin özlemi ağır basınca tekrar Mersin’e dönerek Akdeniz Belediyespor ile anlaştı.
Genç takımla Türkiye 2’ncisi olan Necati buradaki büyük başarılı performansının ardından Nevşehirspor’a transfer oldu. Gittiği her takımda zirveye oynayan yetenekli krampon, tekrar Mersin’e gelerek bu defa Toroslar Belediyespor’a imza attı. Bir sezon burada başarılı sezon geçiren Necati hedefi 3’ncü lig olan Silifke Belediyespor’un transfer teklifini kabul ederek Silifke’nin yolunu tuttu.
İki sezon Silifke forması giyen yetenekli oyuncu ilk sezonunda 13 gol, son sezonda 25 maçta 19 gol atarak dikkatleri çekti. Bölgesel Amatör Ligden ve 3’ncü ligden bir çok  takımın radarına takılan yetenekli oyuncu karar vermek için acele etmiyor. 

ÖNCE MERSİN
Geleceği ile ilgili kısa bir açıklama yapan Necati Önal, “Önceliğim kesinlikle Mersin’dir. 2 milyona ulaşmış nüfusu ile bu Kentin neden profesyonel ligde takımı olmaz. Geçmişte yaşananlara bakıldığında büyük hatalar yapılmış. Bence artık hata yapma lüksümüz yok Mersin olarak. Ben de burada üzerime düşen görevi seve seve yaparım. Bölgesel Amatör ligden ve 3’ncü ligden takımlar var, Sağ olsunlar arayıp soruyorlar.
Ama benim önceliğim Mersin. Tabi burada bizim takımlarında hedefi belli olmalı ve Mersin’li genç yetenekli oyunculara şans vermeleri gerekiyor. Umarım 12 yıldır kurulan Bölgesel Amatör ligde bir takımımız 3’ncü lige çıkma başarısı gösterir. Geçen sezon Silifke Belediyespor ile bu şansı yakalamaya çok az kalmıştı maalesef olmadı. Ama olmaması için bir neden yok. Doğru takım, doğru hamle,doğru isimlerle neden olmasın” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA