OKUL MÜDÜRÜ CHP’YE HAKARET ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OKUL MÜDÜRÜ CHP’YE HAKARET ETTİ!


 

CHP’li Milletvekili Alpay Antmen “Bir okul müdürünün görevi; öğrencilerin başarısı ve yönettiği okulun kalitesini arttırmak mıdır yoksa iktidar partisinin ilçe başkanı gibi çalışmak mıdır?” diye sordu.

Haber Merkezi

Mersin Toroslar İbni Sina Özel Eğitim Mesleki Lisesi Müdürü Levent Temel’in sosyal medya hesaplarından CHP’ye açık şekilde hakaret etmesi meclise taşındı.  
Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yanıtlanması istemiyle soru önergesi veren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Bir okul müdürünün görevi; öğrencilerin başarısı ve yönettiği okulun kalitesini arttırmak mıdır yoksa iktidar partisinin ilçe başkanı gibi çalışmak mıdır?” diye sordu.

İŞLEM YAPILACAK MI?
Antmen’in önergesinde yer alan sorular şunlar; “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ‘Tarafsızlık’ başlıklı maddesi ‘Devlet memurları siyasi partiye üye olamazlar, herhangi bir siyasi parti, kişi veya zümrenin yararını veya zararını hedef tutan bir davranışta bulunamazlar; görevlerini yerine getirirlerken dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep gibi ayırım yapamazlar; hiçbir şekilde siyasi ve ideolojik amaçlı beyanda ve eylemde bulunamazlar ve bu eylemlere katılamazlar’ demektedir. Kanuna açıkça aykırı davranış sergileyen bu müdür hakkında idari işlem yapılacak mıdır?
Bahsi geçen okul müdürü Levent Temel hakkında daha önceden yapılmış bir şikayet ya da açılmış bir soruşturma bulunmakta mıdır?
Bir okul müdürünün görevi; öğrencilerin başarısı ve yönettiği okulun kalitesini arttırmak mıdır yoksa iktidar partisinin ilçe başkanı gibi çalışmak mıdır?
Son 17 yılda; Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan müdür, öğretmen, personel ve işçiler hakkında siyasi parti propagandası yaptığı ve 657 sayılı kanuna aykırı hareket ettiği için kaç şikayet yapılmış ve kaç soruşturma açılmıştır? Bunların sonuçları nelerdir?”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA