SEÇER UZAK DURDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER UZAK DURDU


 

Mersin sporunun geleceğine yön vermek adına Başkan Seçer başkanlığında yapılan kritik zirveden beklene destek çıkmadı!

ALİ ŞANLI

Merakla beklenen toplantı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşti. Son birkaç yıldır Mersin sporunun dip yapması başta Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynayan kulüpler olmak üzere spor camiasını harekete geçirdi. Kulüplerin organize ettiği toplantı bir saat gecikmeli olsa da başkanlık makamında gerçekleşti. BAL’da oynayan İçelspor, Mesksipor ve İdman Yurdu 1925 Kulüp Başkanlarının yanı sıra Mersin İdman Yurdu eski Başkanı Ali Kahramanlı da katıldı.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda kulüp yetkililerinin Başkan Vahap Seçer’den beklediği desteği göremedikleri öğrenildi. Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanı Vahap Seçer toplantıda kulüp yetkililerine seslenerek, “Belediyenin durumu ortada ekonomik zorluklarla boğuşuyoruz, böyle bir ortamda kulüplere ekonomik destek vermem çok zor. Kendi imkanı olan, kendine güvenenler yola çıksın, benden bir şey beklemesin” dediği öğrenildi.
3 Kulüp yetkilisinin beklediği desteği alamayarak toplantıdan ayrıldığı, İçelspor’un son almış olduğu karar Mersin İdman Yurdu ile birleşme kararının arkasında duracağı, Meskispor ile İdman Yurdu 1925 ekiplerinin nasıl bir yol izleyeceği ise belirsiz olduğu gelen bilgiler arasında. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA