ERKEK BASKETBOL TAKIMI GERİ Mİ DÖNÜYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERKEK BASKETBOL TAKIMI GERİ Mİ DÖNÜYOR?


 

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü ve Eski Türk Profesyonel Milli Basketbolcu Ömer Onan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi 

Basketbol hayatına doğduğu kent olan Mersin’de başlayan ve kariyer hayatı boyunca gösterdiği başarılı performansları ile adından söz ettiren Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü ve Eski Türk Profesyonel Milli Basketbolcu Ömer Onan Başkan Seçer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Sohbet havasında geçen ziyarette Seçer, Onan’a Mersin’de kurmayı planladıkları erkek basketbol takımını için yapacakları çalışmalardan bahsetti. Seçer, Mersin’de basketbolunun çok daha ileri noktalara gelmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli katkıları vereceklerini ifade ederken, başarılı sporcu ile fikir alışverişinde bulundu.
Seçer uzun yıllar milli takım forması giyerek önemli başarılara imza atan ve Mersin’in ismini dünya çapında duyuran Ömer Onan ile her zaman gurur duyduklarını ifade etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımının performansı tartışılmaz olduğunu ve bugüne kadar önemli başarılar elde ettiğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Seçer, yeniden erkek basketbol takımı kurmayı planladıklarını ifade etti. Seçer, “Kadın Basketbol kulüplerimizin bugünkü noktadan çok daha iyi noktalara taşınması konusunda kararlıyız.  Erkek basketbol takımının oluşturulması konusunda önümüzdeki dönemlerde çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Sporu önemsiyoruz. Sporun Türk gençliğine, toplumsal ve kentin tanıtımını sağladığı katkıyı biliyoruz. Biz bütün spor disiplinlerine belediye olarak önemli katkılar yapacağız. Mersin’de sporun daha iyi noktalara gelmesi için gerekeni yapacağız” dedi.

“MERSİN’İN BASKETBOL POTANSİYELİ YÜKSEK”
Ziyarette konuşan Onan, Mersinli olarak Başkan Seçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediği için kente geldiğini belirterek, “Mersin'de çok uzun yıllardır devam eden basketbol kültürü var. O yüzden de burada hepimiz küçük yaşlarda basketbola başladık. Şu anda da ligde kadınlarda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova Basketbol takımları var. Başkanımızla fikir alışverişleri yaptık hem de takımların yaşaması için neler yapılması gerektiği konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Tabi şu an belki zamanı değil ama ileride bir erkek takımının yeniden olması hem şehir için hem federasyon için çok iyi olur. Çünkü Mersin'in potansiyeli çok yüksek. Ben basketbol oynarken, bu şehre gelen her yabancı oyuncu Mersin'e hayran kalıyordu. O açıdan da ileri ki dönemlerde de erkek takımı olur”  şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA