GENÇLİK SPOR’DA SAĞLIK TARAMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇLİK SPOR’DA SAĞLIK TARAMASI


 

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı ve Türkiye Kronik Hastalıkları Önleme ve Kontrol Programı kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli kan şekeri, tansiyon ve vücut kompozisyon analiz testinden geçirildi.

Haber Merkezi 

İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlarla Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birim Sorumlusu Semra Kaya, Diyet Uzmanları Züleyha Kaplan, Tuğçe Gezen ve Meryem Beyza Doydu, Hemşire Aynur Yücel Arslan, Ebe Yeşim Tamay, Birim Görevlisi Yusuf Dinler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Diyet Uzmanı Furkan Demir, Mersin Şehir Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Özgönen, Hemşireler Dilek Şahin ve Seval Özdemir Şahin tarafından yapılan taramada kan şekeri, tansiyon ve vücut kompozisyon analiz testinden geçirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz başta olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Ahmet Tarakçı, Metin Koçak, Önder Öztürk ve Mehmet Kavuştu, Edip Buran Spor Salonu Tesis Amiri Yusuf Günel ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları sağlık taramalarına yoğun ilgi gösterdi. İlk olarak kan şekeri ölçümü yapılan çalışanlar, daha sonra boy ve kilo ölçümü ve ardından tansiyon ve solunum fonksiyon testinden geçti. Sağlık sorunu olan çalışanlara uzmanlar tarafından gerekli bilgiler verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA