TİY BAŞKAN ARIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY BAŞKAN ARIYOR


 

İlk toplantısında çoğunluğun sağlanamadığı Tarsus İdman Yurdu kongresinin ikincisi 13 Haziran’da yapılacak.

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu’nda kongre heyecanı yaşanıyor. Geride kalan sezonda 2. Lig Kırmızı Grubu orta sıralarda bitiren Tarsus İdman Yurdu’nda, belediyenin el değiştirmesiyle birlikte kulüp yönetim kurulunun da büyük oranda değişmesi bekleniyor. İlk oturumda gerekli çoğunluğun sağlanamadığı Tarsus İdman Yurdu kongresinde ikinci oturum 13 Haziran Perşembe günü saat 17.00’de Nikah Salonu’nda gerçekleştirilecek.

BAŞKAN KİM OLACAK?
Kulislerde, Tarsus İdman Yurdu’na “kimin başkan olacağı?” konusunda ise birçok kişinin adı geçiyor. Kahramanmaraş’tan bir işadamının talip olduğu öne sürülürken, yine Tarsus İdman Yurdu’nda geçmiş dönemde başkanlık yapmış isimlerinde yeni dönemde başkan adayı olacağı konuşuluyor.
 1990’lı yıllarda takımda yönetici olan bazı isimlerin de, özellikle Belediye’nin el değiştirmesiyle, yeniden takımı yönetmek için talip oldukları dile getirilirken, Tarsus’ta müteahhitlik ve iş dünyasında faaliyette bulunan bazı iş insanlarının da takımın başına geçebileceği dile getiriliyor.

 BELEDİYE ETKİLİ OLACAK
Tabi kulislerde birçok kişinin adı geçmesine rağmen, üyeden önce son sözü söyleyecek olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan olacak. Çünkü kulübün en büyük destekçisi konumunda olan Belediye’nin kaptan köşkünde oturan Başkan Dr. Haluk Bozdoğan. Tarsus İdman Yurdu taraftarları ise takımın güçlü bir yönetime teslim edilmesinden yana…


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA