BİR KULÜPTEN FAZLASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR KULÜPTEN FAZLASI


 

35 yıllık tarihe sahip olan Mersin Gençlerbirliği alt yapıya verdiği önemle adından söz ettirmeye devam ediyor.

ALİ ŞANLI

1984 tarihinde kurulan Mersin Gençlerbirliği alt yapıya verdiği önem ile her sezon kendinden söz ettirmeyi başaran bir kulüp. Diğer sezonlarda olduğu gibi bu sezon da gençlere yönelen Mersin Gençlerbirliği yaklaşık 2 sezon önce U-19 liginde bir alt lige düşmüştü. Mersin Gençlerbirliği bu sezon şampiyon olarak tekrar U 19 1.Kümeye çıkmayı başardı. Geçmişte sayısız yetenekli oyuncuları Türk futboluna kazandıran Mersin ekibi başta Cemal Koç, Orhan Altay ve Serkan Bensol olmak üzere bir çok yıldız oyuncuyu futbol arenasına sunmuştu.
U 19 2.Kümede çıktığı 12 karşılaşmada 46 gol atma başarısını gösteren genç yetenekler kalelerinde sadece 3 gol gördü. Takım kaptanı Şükrü 11 gol,7 asist, Forvet oynayan Hayrullah 10 gol,12 asist yaparak takımın en skorer isimleri oldular.
Bu sezon takımın şampiyon olmasında baş aktör olan aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmeni olan Mehmet Özdemir şampiyonluk sürecinde kendine desteğini esirgemeyen Başta Ahmet Karataş ve eski futbolcularımız Cemal Koç, Orhan Altay ve Sergen Yalçın teşekkür ederek sosyal medya hesabından şampiyonluk süreci ile ilgili paylaşımda bulundu.
Gelecek vadeden yetenekli genç teknik adam Mehmet Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde.

ANLAMLI ŞAMPİYONLUK
 Aslında gecikmiş bir şampiyonluk gerçekleşti. Geçen yıl birlikte çıktığımız bu yolda olumsuzluklardan dolayı gerçekleştiremediğimiz başarıyı bu yıl gerçekleştirmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Gerçekçi olalım Mersin camiasının maalesef bu çocukların çoğunda haberi yok. Çünkü bu Sporcular Mersin Gençlerbirliği Spor Kulübü altyapısında yetişip ve bu sene A takımımızı oluşturdular. Doğum tarihleri 2001,2003 arası olan bu gençleri maalesef hiç bir mersinlinin haberi olmadan namağlup şampiyonluk yaşadılar. Şehir dışında futbolcu arayan ve maalesef Amatör lige bile yabancı futbolcular transfer eden üst liglerdeki takımlarımıza sesimiz olsun. Mersinde değerli Sporcular var iyi araştırın derim. Bu başarı kendiliğinden gelmedi tabi ki teşekkür etmemiz gereken çok kıymetli insanlar var. Bunlardan önceliği  2 yıldır birlikte çalışma fırsatı bulduğum  benim için yeri apayrı olan tecrübesiyle hep bana destek olan, bilgisini aktaran Cemal Koç hocama çok teşekkür ederim. Altyapısından yetiştiğim benim gibi sayısız Sporcular çıkartan Mersine kazandıran  ve birlikte sayısız başarılar yakaladığımız Mersin Gençlerbirliği Spor Kulübünün Büyük hocası saygıdeğer Ahmet Karataş hocama, bana iki yıldır altyapısında yetiştiğim kulüp de  antrenörlük yapma şansı verip bu onuru yaşatıp ve inanıp destek olduğu için sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim. Ve tabi ki Sporcularım. Onlar ailem benim. Çok çalıştılar yılmadılar geçen yıl yarım bıraktıkları işlerini bu yıl gerçekleştirdiler. Takımdan önemli eksilmeler olması rağmen adım adım, maç maç üstüne koya koya  buraya kadar geldiler hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Herkese rahtlıkla söyleye bilirim Mersin Gençlerbirliği Spor Kulübü bir futbol yuvasıdır, bu dünde böyleydi bugünde böyle yarında böyle olacak. Son olarak Şampiyon Mersin Gençlerbirliği Spor Kulübü  Onursal Başkanımız sayın Kamil Özkarteper de  desteğinden dolayı çok teşekkür ederiz

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA