ÇARESİZ ANNE, YARDIM ELİ BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇARESİZ ANNE, YARDIM ELİ BEKLİYOR


 

Mersin’de 4 çocuk annesi Maşallah Akın (38) isimli kadın abisinin verdiği arsada ev yapabilmek için yetkililerden ‘ruhsat’ yardımı istiyor.

SONER AYDIN

Mersin’in merkez Akdeniz İlçesi Gündoğdu Mahallesi’nde yaşayan Maşallah Akın isimli kadın yetkililerden yardım talebinde bulundu. Eşi askerde kafasına gelen kurşundan dolayı engelli kalan 4 çocuk annesi kadın, abisinin verdiği arsada ev yapabilmek için ruhsat talebinde bulundu. 

“DURUMUM OLMADIĞI İÇİN ÇOCUKLARIMI YUVAYA VERDİM”
Ruhsat verilmesi halinde inşaatı ailesinin yapacağını dile getiren Akın, “4 çocuğumla kirada kalıyoruz. Eşimin bin 300 lira engelli maaşı ile geçinmeye çalışıyoruz. Belediyeye gidiyorum, Valiliğe gönderiyorlar. Valiliğe gidiyorum, kaymakamlığa yönlendiriyor. Kaymakamlığa gidiyorum ‘yapacağımız bir şey yok’ diyorlar. 600 lira ev kirası ödüyorum. Ev rutubetli, dökülüyor. Çocuklarım hastalandı. 3 çocuğum okuyor. Durumum olmadığı için çocuklarım daha önce yuvada kalıyordu. Geçen yıl yanıma aldım. Yetkililerden yardım istiyorum. Evimi yapabilsem kiradan kurtulurum. Yıllardır çekiyorum. Sesimi duysunlar artık” diye seslendi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA