BELEDİYE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELEDİYE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR


 

Erdemli Belediyesi ücretsiz Yaz Spor Okulları, 1-10 Haziran tarihleri arasında kayıt alarak eğitimlerine başlıyor.

Erdemli Belediyesi 8-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik yüzme, 7-15 yaş arasındaki çocuklara yönelik futbol, voleybol, basketbol, tenis, okçuluk, mücadele sporları ve hentbol eğitimleri için açacağı yaz spor okullarının kayıt tarihleri açıklandı. Yapılan açıklamada 1-10 Haziran tarihleri arasında kayıtların yapılacağını belirtilirken,  eğitimlerin yaz sezonu boyunca devam edeceği bildirildi. 

Tiyatro, sinema ve çocuk korosu eğitimlerinin yanı sıra yaz aylarında okulların kapanması ile belediye kreşinde hizmete açılacak olan Yaz Okulları projesinin yanı sıra Yaz Spor Okulları hizmetini de gerçekleştiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Tollu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Gençlerimizi ve çocuklarımızı önemsiyor, onların gelişimine katkı sunabilecek birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Attığımız adımlarla eğitimlerini desteklediğimiz gibi kültür, sanat ve spor alanında gerçekleştirdiğimiz aktiviteler ile de çocuklarımızın hem fiziki hem ruhsal dünyalarının gelişimine katkı sunuyoruz. Tek amacımız, onları her yönden kendini geliştirmiş bireyler olarak yetiştirmek” ifadelerini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA