GELECEĞİN YILDIZLARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELECEĞİN YILDIZLARI


 

Mersin’de bir Kulüp sessiz sedasız büyük bir başarıya imza attı.

ALİ ŞANLI

Herkesin futbol ile yatıp kalktığı bir dönemde Mersin İhtisas Voleybol takımı Federasyonun düzenlediği Türkiye şampiyonasında Vakıfbank, İl Bankası’nın ardından Türkiye 3’ncüsü oldu. Mersin’de namağlup şampiyonluk yaşayan Mersin ekibi aldığı bu başarı taraflı tarafsız birçok kesimin takdirini kazandı. Son yıllarda içerde ve dışarıda aldığı başarılar ile yükselişe geçen Mersin İhtisas Voleybol takımı kısıtlı imkanlara rağmen Kocaeli’de düzenlenen şampiyonaya damga vurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Kocaeli'de düzenlenen Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası'nda "midi" kategorisi müsabakaları tamamlandı. Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen şampiyonanın "midi" kategorisinde Türkiye'nin farklı şehirlerinden 64 takım mücadele etti. 64 takım içinden sıyrılarak Türkiye 3’ncüsü olan Mersin temsilcisi Mersin’e dönerek Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in konuğu oldu.

 

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Türkiye Voleybol Midi Kızlar Ligini 3. olarak tamamlayan Mersin İhtisas Spor Kulübü sporcuları, koçları Mehmet Sucubaşı ile birlikte belediye başkanı Abdullah Özyiğit’i makamında ziyaret etti. Elde ettikleri başarıdan dolayı voleybolcuları tek tek kutlayan başkan Özyiğit, genç sporcuların daha başarılı olmaları için gerekli olan her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA