TARSUS ALTYAPI İLE YÜKSELME HEDEFİNDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS ALTYAPI İLE YÜKSELME HEDEFİNDE!


 

Haziran ayındaki kongre öncesi kulüp ile ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağı merakla beklenen Başkan Bozdoğan, camia ile iftarda buluşarak, yol haritası çizdi.

ALİ ŞANLI

TFF. 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda kongre süreci devam ederken Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, iftarda camia ile buluştu.
Haziran ayında yapılacak kongre öncesi kulüp ile ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağı merakla beklenen Başkan Bozdoğan, önemli değerlendirmelerde bulundu.
Ligi 10’uncu bitiren Sarı Lacivertlilerin yeni sezona ayakları sağlam yere basan bir takım olmasını istediğini belirten Bozdoğan, kentin ve ilin tek profesyonel takımı olan Tarsus İdman Yurdu’nun yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırma adına altyapıyı işaret etti. 
Öncelikli hedeflerinin altyapıyı güçlendirmek olduğunu söyleyen Bozdoğan, “Tarsus İdman Yurdu kentin markaları arasında yer almaktadır. Fakat taktir edersiniz ki, kulüpler oldukça büyük bütçelerle ayakta durabilmekte. Bugün ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlar tüm kurumları olumsuz etkilediği gibi, Tarsus İdman Yurdu’nu da olumsuz yönde etkiliyor. Bizler takımımızın başarılı olmasından yanayız. İdman Yurdu’nun yükünün azalması ve yere daha sağlam basabilmesi için öncelikle altyapıya önem vereceğiz. Bugün ülkemizde Altınordu örneği var. Biz neden bunu başaramayalım? Elbirliğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA