ÇUKUROVA BASKETBOL YENİ SEZONDAN UMUTLU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA BASKETBOL YENİ SEZONDAN UMUTLU


 

Sezona tüm kulvarlarda şampiyonluk parolası ile başlayan ancak müzesine kupa götüremeyen Çukurova Basketbol yeni sezon öncesi umutlu.

ALİ ŞANLI

2018-2019 sezonuna Türkiye Kupası, lig şampiyonluğu ve Avrupa Kupası kazanma hedefiyle başlayan temsilcimiz Çukurova Basketbol, sezonu hüsranla kapattı. İlk olarak Avrupa Kupası’nda yarı finalde elenen turuncu maviler Türkiye Kupası’nda da yarı finalde elendi. Lig’de ise finale çıkan Çukurova Basketbol güçlü Fenerbahçe ile karşılaştı. 3 galibiyet elde eden takımın zafer yaşayacağı seriyi 3-1 kaybeden Çukurova Basketbol sezonu eli boş kapattı. 

“YENİ SEZONDAN UMUTLUYUZ”
Güzel başlayan ancak kötü biten sezonun ardından açıklamalarda bulunan Çukurova Basketbol yönetimi, yeni sezon öncesi umutlu konuştu. Sezon boyunca takımı destekleyen taraftarlara teşekkür eden yönetim, “Koca bir şehrin tün hayallerinin direksiyonuna geçmenin sorumluluğunun farkındayız. Geleceğe dair adımlarımızı bu bilinçle atıyoruz. Ve bu desteğiniz bizimle oldukça, Mersin olarak hep hayalini kurmakla yetindiğimiz o başarılara ulaşacağımızdan eminiz. Uzak, dolmaz denen Servet Tazegül’ü seyirci rekorları kırarak dolduran, Mersin’i gerçek bir basketbol şehrine dönüştüren taraftarlarımıza, Orenburg’dan, Umea’ya zorlu coğrafyalarda geçen yoğun takvimimizdeki tüm antrenman ve maçlarda yüzde 100’ünü veren sporcularımıza, başantrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu ve Genel Menajerimiz Volkan Torun başta olmak üzere, uykusuz ve ailelerinden uzak geçirdikleri tüm günler için idari v teknik kadromuza, bize desteğini esirgemeyen yerel ve uluslar arası sponsorlarımıza, maçlarımızda yerini alarak, bizi özel hissettiren, tüm Mersin devlet kurumlarına ve makamlarına ve bu hikayenin, arka planındaki isimsiz kahramanlarına teşekkür ediyoruz. EuroLeague’de de yarışacağımız yeni sezonda görüşmek üzere” ifadelerine yer verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA