ŞAMPİYON YELKENCİLER KUPALARINI ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON YELKENCİLER KUPALARINI ALDI


 

Mersin Marina Yelken ve Yat Spor Kulübü Yat Yarışı’nın ikincisinde şampiyon olan yelkenciler kupalarını aldı.

ALİ ŞANLI

Mersin Marina'nın katkılarıyla doğu Akdeniz kıyılarında yapılan ilk yat yarışının 2’incisi 25- 26 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Mersin Marina Yelken ve Yat Spor Kulübü Yat Yarışı adıyla düzenlenen ve iki gün devam eden etkinliğe 12 tekne katıldı.

Mersin Marina Yelken ve Yat Spor Kulübü Yat Yarışı bölgeye büyük bir heyecan kazandırdı.

İki günde üç yarış olarak planlanan etkinliğin açılış yarısında startı açık denizde büyük bir coşkuyla verildi. 3 divizyonda 12 teknenin katıldığı mücadeleye deneyimli ekiplerle birlikte ilk kez yat yarışına katılan azimli hevesli yelkenciler ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden yelkencilerde yer aldı.

Can Giray başkanlığındaki yarış komitesi 180-205 dereceden esen ve 7-17 knot arasında değişen rüzgarla iki gunde hedeflediği  yarisin tamamını gerçekleştirdi.

Mersin Yelken Akademisi 3 teknesi kadınlardan oluşan Yasemin Akyıl dümenciliğinde destek 2 divizyonda 1.lik elde etti. Mersin Bölge Sahil Güvenlik Komutanı Albay Oğuz Bavbek Marinero teknesinde destek 2 divizyonunda 2.olan teknede ekip üyesi olarak katkı sağladı.

Mersin Marina açıklarında kurulan parkurda ilk gün ekipler orsa, apaz ve pupadan oluşan şamandıra yarışlarında mücadele etti.ikinci gün aynı rotada tek yarış yapıldı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ödül töreni Mersin Marina Yelken ve Yat Kulübünde düzenlendi. Kazananlara ödülleri Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Marina Yelken ve Yat Spor Kulübü başkanı Cengiz İnangül ve Mersin Marina Genel Müdürü Gökhan Duyan tarafından verildi.

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı'nın parkur çevresinde güvenlik önlemi aldığı etkinliğe Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi yanı sıra, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Yelken Federasyonu, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İnternational port, Mersin Marina Bigchefs destek oldu.

Mersin Marina Yelken ve Yat Kulübü bu yıl 2.sini düzenlediği, birincisi ile geleneksel hale getirmeyi planladığı, Mersin'e marka değeri kattığı yarışları devam ettirmek istiyor.

MERSİN MARİNA YAT VE YELKEN KULÜBÜ YAT YARIŞI SONUÇLARI

IRC DIVIZYONU

1. MERSIN YELKEN AKADEMISI OYTUN CALISLAR

2. HOTTER MERT SEVKET POZCU

3. MERSIN YELKEN AKADEMISI 2 ERCAN DENIZ AYTEKIN

DESTEK 1 DİVİZYONU

1. ANDOR DERYA YALGIN

2. NAR MEHMET ERAYDIN

3. KERELA BAŞKENT YELKEN SONER DUZEN

DESTEK 2 DİVİZYONU

1. MERSİN YELKEN AKADEMİSİ 3 YASEMİN AKYIL

2. MARINERO MALİK DURMUŞLU

3. AFILLI NAZIM ONAL


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA