Sadık Gürsoy meclis başkanlığını devraldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sadık Gürsoy meclis başkanlığını devraldı


 

Mezitli Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanlığına Gürsoy Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy’un oğlu Sadık Gürsoy seçildi.

Haber Merkezi

Başkanlık bayrağını Sadık Gürsoy’a devreden Ekin Kavunoğlu, çocuk meclisinin kendilerine artı değerler kattığını belirterek, ‘Çocuk meclisinin ilk başkanı olarak bu gün görevi teslim edeceğim için çok heyecanlıyım. Başkanlığa aday olduğumda demokratik bir şekilde seçimi kazandım. Bu bana demokrasinin nasıl olduğunu öğretti. Çocuk Meclisi Başkanlığının sonraki zamanlarda bana çok katkıları oldu. Birçok sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Bulunduğumuz konum bizlere sorun odaklı değil, çözüm odaklı olmayı öğretti. İnsanlara yardım etmeyi, kendimizi ifade etmeyi öğrendik. Görevi devralan arkadaşım Sadık Gürsoy’a da görevinde başarılar diliyorum’ dedi.
Mezitli’de yaşayan çocuklar için birçok proje hazırladığını belirten yeni Başkan Sadık Gürsoy, ‘Mezitli’de çocukların daha rahat ve daha iyi eğlenebileceği alanlar oluşturmak için projelerimi hazırlamaya başladım. Projelerim ileride Mezitli’ye de katkı sağlayacaktır. Ülkemizde çok az bulunan oyun sokağı projesi var. Ülkemizde yaklaşık 5 yerde bu proje var. Bunun daha fazla olması için projelerini hazırlamaya başladım. Yaklaşık 5 yaşından 12 yaşa kadar çocuğun eğlenebileceği, içerisinde survivor, koşu yarışları, satranç gibi oyunların yer aldığı bir proje olacak. Bu projelerimden sadece bir tanesi. Projelerimizi tek tak hayata geçirdiğimizde diğer çocukların da Mezitli’de yaşama isteği artacaktır’ dedi.
Mezitli Belediyesi’nin projeleri kapsamında ana konuların başında çocuklara yönelik projelerin hayata geçirilmesi olduğunu belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ‘Önümüzdeki 5 yıllık süreçte proje konularımızın başında çocuklarımız olacak. Geçen dönem kadınlar demiştik, bu dönem projelerimizde çocuklara ağırlık vereceğiz. Çocuklarımızın geleceğine etki edecek bütün olumlu projelerin destekçisi olacağız. Önceki Dönem Mezitli Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanımız Ekin Kavunoğlu’na gayretleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni başkanımız Sadık Gürsoy’a da görevinde başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA