MESKENLERE YÜZDE 10 ESNAFA YÜZDE 5 SU İNDİRİMİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKENLERE YÜZDE 10 ESNAFA YÜZDE 5 SU İNDİRİMİ!


 

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2019 yılı Mayıs ayı olağan genel kurul toplantısının ikinci birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Toplantıda Haziran ayından itibaren belirlenen ilk kademe için tarifede indirimi yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’na hav

HEDİYE EROĞLU – SONER AYDIN 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Su indirimi ile ilgili esnaflara indirimi uygun görmediğimi söyledim ama meclisin ısrarı doğrultusunda yeniden bir düzenleme yapılması için konu komisyona havale edildi. Yeni düzenleme ile aylık 0-12 metreküp su tüketimi olan aboneler için geçerli olmak üzere meskenlerde yüzde 10, esnaflara da yüzde 5 oranında indirim yapılması karara bağlandı.
Böylece meskenlerde daha önce 4.64 olan metreküp su fiyatı 3.94 olacaktı şimdi yüzde 10 indirim ile 4.18 TL’ye düşecek. Mersin MESKİ’nin esnafa yönelik metreküp su bedeli diğer illere bir hayli düşük görünürken buna rağmen yüzde 5 indirim yaptık ve 5.08 TL olan metreküp su fiyatı 5.51 TL’ye düşecek” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA