MEÜ’DE İŞ KAZALARI SEMİNERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’DE İŞ KAZALARI SEMİNERİ


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mersin İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi A Salonunda "İş Kazaları ve Meslek Hastalıklarından Doğan Cezai Sorumluluk" konferansı düzenlendi.

Haber Merkezi

Konferansa İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Sedat Yenidünya,  İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi müdür yardımcıları Öğr. Gör. Hatice Çil ve Öğr. Gör. Güngör Kaya, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ile iş yeri hekimleri ve iş sağlığı uzmanları katıldı. 
Moderatörlüğünü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Naci Yıldız'ın yaptığı konferansta Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuk Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Çetin Arslan ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Mevzuat İşleri Daire Başkanı İsmail Gültekin tarafından gerek iş kazaları gerekse meslek hastalıkları konusu ele alınarak bu iki nedenden kaynaklanabilecek cezai sorumluluk hakkında bilgi verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA