SAĞLIK ORDUSUNA TAZE KAN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAĞLIK ORDUSUNA TAZE KAN


 

Mersin Hızır Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden mezun olan hemşire, ebe ve sağlık bakım teknisyeni adayı 96 öğrenci Yenişehir Palmira Kongre ve Balo salonunda düzenlenen görkemli törenle diplomalarını alarak meslek hayatına ilk adımlarını attı.

Haber Merkezi

Özel Mersin Hızır Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nden 2018-2019 öğretim yılında mezun olan hemşire, ebe ve sağlık bakım teknisyeni adayı 96 öğrenci, Yenişehir Palmira Kongre ve Balo salonunda düzenlenen görkemli törenle diplomalarını alarak meslek hayatına ilk adımlarını attı.
Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Halim Temur, 59 hemşire,19 ebe ve 18 sağlık bakım teknisyeninden oluşan 96 öğrenciyi mezun ederek sağlık ordusuna genç eleman kazandırmanın ve okullarının üçüncü dönem mezunlarını vermenin sevincini ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Öğrencilerin hayatlarının en önemli anını yaşadığını belirten Temur, ” Sağlık ordumuzun hayata hazırlanmalarında, nitelikli bir meslek sahibi olmaları için eğitim ve öğretimlerinde emeği geçen, onları Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda birer Türk genci olarak yetiştiren tüm fedakar arkadaşlarıma, öğrencilerimizin pratiklerini geliştirmelerinde uygulama alan ve hastane alan sorumlusu doktor ve hemşirelerimize teşekkür ediyorum.Yine bizlere olan inançları ve güvenlerinden dolayı velilerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. 
Okul Kurucusu Filiz Aslan’ da mezun olan öğrencilerin sağlık alanında hastalara şifa dağıtacağını ifade ederek,”En büyük onur onları yetiştiren, büyük emekleri olan öğretmenlerimizindir. Mezun olan öğrencilerimizin bundan sonraki yaşantılarında ailelerini ve ülkelerini en iyi şekilde temsil edecekleri temennisiyle başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Yapılan konuşmaların ardından okul birincisi hemşirelik bölümü öğrencisi Mustafa Kaya okul kütüğüne ismini çaktı ve günün önemi doğrultusunda anlamlı bir konuşma yaptı.Bayrak ve Flama devir teslim töreni sonrası mezun olan öğrenciler,büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlattı.Daha sonra aileler,mezun olan çocukları ve öğretmenleri ile fotoğraf çektirerek coşku ve sevinçlerine ortak oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA