NKP’DE YENİ DÖNEM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NKP’DE YENİ DÖNEM


 

Mersin’de nükleer karşıtı mücadelenin öncü ismi olan Nükleer Karşıtı Platform’un, 2019-2024 dönemi Yürütme Kurulu seçimi gerçekleşti.

 SONER AYDIN

Mersin Nükleer Karşıtı Platform (NKP) bileşenleri, 2019-2024 dönemi yürütme kurulu seçimi için Tabip Odası’nda bir araya geldi. 5 Mayıs’ta yeterli çoğunluk oluşmadığı için ertelenen toplantıya oranla katılım yüksek oldu. Kentteki sivil toplum kuruluşu, meslek odası ve siyasi parti temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul Dr. Ful Uğurhan’ın 2014-2019 döneminde yapılanlara dair hazırlanan slayt gösterisi ile başladı. Slayt gösterisinin ardından genel kurulu yönetecek olan divan kurulu seçildi. Divanın belirlenmesinin ardından raporların okunması ve görüşülmesi bölümüne geçildi. 2014-2019 dönemi sözcülüğünü yürüten Mersin 78'liler Dayanışma ve Araştırma Derneği Başkanı Osman Koçak, 5 yıllık mali ve denetim raporunu paylaştı. Raporların okunmasının ardından yeni dönem genel kurul belirlendi. 
Genel Kurul üyeliğine, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu, TEMA Vakfı, KESK, EMEP, Halk Evleri, Doğanın Çocukları ve bireysel katılımlar gerçekleşirken Mersin Barosu’na da eleştiri geldi. Baro temsilcisinin genel kurula katılmaması tepki çekerken, platforma yeni dönem için barodan bir temsilci gönderileceği öğrenildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA