MUHALEFET KOCAMAZ’I, SEÇER YETKİ İSTİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUHALEFET KOCAMAZ’I, SEÇER YETKİ İSTİYOR!


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 349 milyon TL’lik borçlanma yetkisinin görüşüleceği belediye meclisi bugün toplanıyor.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı ikinci bileşimi bugün Kongre ve Sergi Sarayında yapılacak. Vahap Seçer başkanlığında toplanacak meclisin gündem konusu ise borçlanma yetkisi olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Pazartesi yapılan mecliste 349 milyon 500 bin TL borçlanma yetkisi istemiş, ancak talep görüşülmek üzere komisyona havale edilmişti. Komisyonda görüşülen borçlanma yetkisi onaylanırsa Başkan Vahap Seçer, esnafa olan borçların ödenmesi için 349 milyon 500 bin lira borçlanma yetkisi alacak. Mecliste çoğunluğa sahip Cumhur İttifakı’nın Burhanettin Kocamaz döneminin incelenmesi şartı ile borçlanma yetkisine onay vereceği öğrenildi.

“BELEDİYENİN BU PARAYA İHTİYACI VAR!”
Pazartesi günü yapılan mecliste borçlanma talebini meclise getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediyemizin paraya ihtiyacı var ve devraldığımız belediyenin kasasında da bu para mevcut değil” diye konuşmuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA