SOLİ POMPEİ SAHİLLERİ YAZA HAZIRLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SOLİ POMPEİ SAHİLLERİ YAZA HAZIRLANIYOR


 

Vatandaşların Mersin’in her noktasından denize girebilmesini ve sahillerin halk tarafından daha etkin kullanılmasını hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahil temizlik çalışmalarını başlattı.

Haber Merkezi 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mezitli ilçesi Soli Pompei’nin batı kısmında yer alan noktadaki temizlik çalışmalarını tamamladı.
Gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının ardından halkın kullanımına hazır hale gelen alan, daha temiz ve daha güvenli bir hale geldi. Önceden kumsal olan ve uzun süredir temizlik yapılmadığı için yabani otların sardığı bölge, tamamlanan temizlik çalışmalarının ardından halkın kullanımına açıldı.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ TARİHE KARIŞTI
Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından, Mezitli ilçesinde yer alan Soli Pompei’nin batı kısmı, yani Mezitli Sahili Bakanlık Tesisi altındaki alanda sürdürülen temizlik çalışmaları tamamlandı.  Ekiplerin hummalı çalışmalarının ardından Pompei’nin batı kısmındaki görüntü kirliliği ortadan kalktı.
Otlardan ve çöplerden arındırılmış bir nokta haline getirilen sahilde, çalışmalar kapsamında kullanılamaz vaziyette olan çöp kovaları ve banklar değiştirilerek yerine yenileri koyuldu. Yaz sezonuna kadar aşama halinde devam edecek temizlik çalışmaları kapsamında, sahiller halkın daha etkin ve verimli kullanılabileceği alanlar haline getirilecek.
Genel temizlik çalışması kapsamında bank, kamelya ve çöp kovalarının bakım ve yenilemesi yapılırken, atıl noktalarda ise yabani ot ve çalı temizliği gerçekleştirildi. Alanların temizlenmesinin ardından peyzaj düzenlemesi kapsamında ağaç ve mevsimlik bitki dikilerek vatandaşların kullanımına uygun hale getirilmesi planlanıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA