EYÜP EKİNCİ’NİN 7. KİTABI ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EYÜP EKİNCİ’NİN 7. KİTABI ÇIKTI


 

Romanda Tarsus yöresinde yaşadığı söylenen Şahmeran ile Lokman Hekim’in yaşamlarının kesiştiği dönem anlatılıyor.

GİZEM EKİCİ

Günümüz edebiyat dünyasında Şiir ve Çocuk kitabı eserleriyle adından söz ettiren Eyüp Ekinci, bu sefer Mitolojik bir romanla okuyucularının karşısında. Yazarın ilk romanı olma özelliğini taşıyan kitap Ateş Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.
Şahmeran ile Lokman Hekim’in efsanesini kendi üslubuyla yeniden kaleme alan yazar EKİNCİ; Tarsus civarında geçen bu konuyu okuyucusuna sunmaktan büyük mutluluk yaşadığını belirtti.
Daha önce dört şiir kitabı ve iki çocuk kitabı çıkaran Eyüp Ekinci’nin, geçtiğimiz hafta raflarda yerini alan romanın adı “Ölümsüzlüğün Peşinde” 
Mersin’de yaşayan yazarın bu romanında Tarsus civarında yaşadığı söylenilen Şahmeran ile Lokman Hekim’in hayatlarının kesiştiği dönemini kaleme alan yazar, kitabının çok ses getireceğini, daha önce bu efsaneyi bilenlerin bile bu hikâyeye artık daha farklı bakacaklarını dile getirdi. 
Bir kamu kuruluşunda çalışan Yazar Eyüp Ekinci, Kitabı yazmadan önce birçok yazılı ve canlı kaynaklardan bilgi topladıktan sonra romana öyle başladığını, yazarken kendisinin bile bu efsaneden çok etkilendiğini hatta bazı paragrafları okurken hâlâ tüylerinin diken diken olduğunu da itiraf etti.
Ölümsüzlüğün Peşinde romanını tüm kitapçılardan ve internetteki kitap sitelerinden sipariş edilebiliyor…


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA