GEÇ OLDU TEMİZ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GEÇ OLDU TEMİZ OLDU


 

İdman Yurdu 1925, Tarsus Şehir Stadyumu’nda karşılaştığı Silifke Belediyespor’u 2-1 yenerek Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi.

Sezon başında Yenişehirspor isim değişikliğine giderek İdman Yurdu 1925 olmuştu. Yeni ismi ile ilk sezonunda lige iyi bir başlangıç yapamayan Kırmızı Lacivertli ekip çözümü hocası Mehmet Nacir ile yollarını ayırmakta buldu. Hocanın ayrılması çözüm olmayınca bu defa 6 futbolcu ile yollar ayrıldı.

Tüm bu değişimler, inişli çıkışlı grafik İdman Yurdu 1925 ekibinin normal sezonu 3’ncü bitirmesine neden oldu. Play-Off’lar da ise oyuncu kalitesini maçlara yansıtan ekip Erdemli Belediyespor ile Play-0ff’u 1’nci sırasını paylaştı. Aynı puana sahip olan ekipler İdman Yurdu 1925 ve Erdemli Belediyespor bir kez daha karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmayı da kazanan İdman Yurdu 1925 Play-Off 1’ncisi olarak Bölgesel Amatör Ligden gelen Silifke Belediyespor ile baraj maçı oynamaya hak kazandı.

GEÇ OLDU TEMİZ OLDU
İdman Yurdu 1925, Tarsus Şehir Stadyumu’nda karşılaştığı Silifke Belediyespor’u 2-1 yenerek Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Maça daha etkili başlayan Silifke temsilcisi oldu. Maçın ilk 20 dakikasında etkili oynayan Silifke ekibi bu sürede aradığı golü buldu.
1-0 öne geçen Silifke Belediyespor golden sonra daha kontrollü oynamaya başladı. Kırmızı Lacivertli ekip bunu fırsat bilerek güçlü rakibinin üstüne gitti. İlk yarının bitimine dakikalar kala çok istediği golü buldu 1-1.İlk yarı başka gol olmayınca takımlar soyunma odasının yolunu tuttu. 
Her iki takım da ikinci yarıya aynı takımları ile sahaya çıktı. Dengeli geçen ikinci yarıda gol Süper Lig ekibinden geldi İdman Yurdu 1925 skoru 2-1’e getirdi. Bölgesel Amatör ligden gelen Silifke Belediyespor’un tabelayı değiştirme çabaları sonuçsuz kalınca Süper Amatör ligine düştü. İdman Yurdu 1925 ekibi ise çok istediği şampiyonluğu gecikmeli olarak yaşadı ve adını Bölgesel Amatör lige yazdırdı.
İdman Yurdu’nun gollerini; Sami İzcican ile Alper   Erkoç atarken Silifke Belediyespor’un golünü Anıl Güler attı. Silifke Belediyespor gelecek sezon Mersin Süper Amatör Lig'de mücadele edecek.

İLK 11’LER
Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, Yahya Bilgilioğlu, Tugay Şahin, Burak Bilgen, Tufan Esin, Veysel Okur, Yılmaz Lüle, Mahsum Kara, Anıl Güler, Azat Mamuk ve Necati Önal ilk 11’i ile sahaya çıkarken Koray Erçin Çelikkaya yönetimindeki İdman Yurdu 1925 sahaya; Fatih Kirpi, Onur Duman, Tuğra Kölmük, Adnan Tizer, Yaser Akra, Ömer Salman, Alper Erkoç, Nicholas, Selim Belci, Sami İzcican ve Mustafa Tan ilk 11’i ile sahaya çıktı.

FUTBOLCULAR PROTESTO ETTİ
Maçın başlamasının ardından ilk 20 saniye iki takımın futbolcuları sabit kaldı. Amatör liglerde yeni sezonda uygulanacak yaş kuralını protesto eden futbolcular, 20 saniyenin ardından oynamaya başladı. Silifke Belediyespor 15.dakikada Anıl Güler ile öne geçti. 42.dakikada Sami İzcican’ın attığı golle İdman Yurdu 1925 skora dengeyi getirdi. Maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. 72.dakikada Alper Erkoç’un attığı golle 2-1 öne geçen İdman Yurdu, şampiyon olarak BAL’a yükseldi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA