MELİH AYDOĞDU BJK YÖNETİMİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MELİH AYDOĞDU BJK YÖNETİMİNDE


 

Fikret Orman’ın listesinde yer alan Melih Aydoğdu, Mersinli Beşiktaşlıları bir kez daha gururlandırdı.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda, 2 bin 882 oy alarak beşinci kez BJK Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Fikret Orman’ın listesinde yer alan Melih Aydoğdu, Mersinli Beşiktaşlıları bir kez daha gururlandırdı. Kongre Üyelerinin kulübün; yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ile seçme ve sicil kurulu başkan ve üyelerini belirlediği Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda, Fikret Orman’ın 2882 oy, Hürser Tekinoktay’ın ise 1617 oy aldı.

“KAZANAN BEŞİKTAŞ’TIR”
Yeniden başkan seçilen Fikret Orman, sonuçların ilan edilmesinden sonra yaptığı konuşmada demokratik bir seçim gerçekleştiğini söyledi. Seçimlerin kazananın kaybedenin olmadığını belirten Orman; “Kazanan Beşiktaş’tır. Fikirler farklı olsa da herkes Beşiktaş’ın iyiliği için uğraşıyor. Bu benim girdiğim son seçimdi. 2022 yılında Beşiktaş yeni başkanını seçecek. Göreve geldiğimiz ilk günden daha hırslı bir şekilde Beşiktaş’a hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

“KALDIĞIMIZ YERDEN HER ZAMANKİNDEN DAHA İSTEKLİ VE ARZULU BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ”
BJK Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aydoğdu ise, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Başkan Fikret Orman’a tebriklerini ileten Aydoğdu; “Allah utandırmasın. Kaldığımız yerden her zamankinden daha istekli ve arzulu bir şekilde devam edeceğiz. Mersinli Beşiktaşlıların desteği arkamıza alarak, Beşiktaşımıza hizmet edeceğim. Bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyor, Beşiktaşımız için her şeyin iyi olmasını diliyorum” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA