SESSİZ GELEN ŞAMPİYONLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SESSİZ GELEN ŞAMPİYONLAR


 

Mersin Çiftlikköy Adonis Spor’un sessiz şampiyonları başarılarına başarı katmayı sürdürüyor.

ALİ ŞANLI

Uluslararası Kuveyt 5. Salon Futbol Turnuvası’na katılmak üzere Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Çiftlikköy Adonis Spor, 29 ülkeden yüzlerce sporcunun katılacağı turnuva için yola çıktı. 
Son 10 yılda istikrarlı bir şekilde gösterdikleri performans ve yenilmezlikleri ile göz dolduran Adonis Spor, Kuveyt’te rakip takımlarla karşılaşma yaparak, uluslararası tecrübe sahibi olacak. U-10-17 yaş grubundaki genç sporcular başarılı olup, turnuvaya adlarını yazdırmakta kararlı. 
Çağlar Aycan yönetimindeki genç sporcular U-17 ligi B grubunda Mersin Şampiyonu olarak Osmaniye’de bölgesel ligde mücadele etmiş, Osmaniye ikincisi olurken 55 takım arasından da Türkiye bölgesel liglerinin 17. Olmuştu. 
Kulüp Başkanı Fahri Kurt, kıt imkânlara rağmen yetiştirdikleri gençlerle uluslararası başarı yakaladıklarını belirterek, “Çağlar Aycan hocamızın disiplin ve inanmışlığının öncülüğünde son olarak gençlerimiz Uluslararası 5. Kuveyt Salon Futbol Turnuvasına’’ çağrıldı. Yüzlerce takım arasından Mersin Çiftlikköy Adonis sporun çağrılması bizleri gururlandırdı. Tabii bunun temelinde son 10 yıldır çocuklarımızın yeşil sahalarda gösterdikleri üstün performanstır. Çocuklarımız Kuveyt ’teki turnuvada aynı zamanda uluslararası tecrübede edinecekler. Sessiz şampiyonların hepsini tebrik ediyorum’’ dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA