OFİSİNİ POLİS BASTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OFİSİNİ POLİS BASTI!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ofisini polis bastı! Baskında iddia edildiği gibi bir suç unsuruna rastlanmazken Kocamaz’dan, “İsimsiz bir ihbarla polisin böyle bir işlem yapması da manidar” eleştirisi geldi.

Hediye Eroğlu

Mersin’de 31 Mart seçimleri öncesi yeniden aday gösterilmemesi üzerine MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen ancak buradan aday gösterilmesi sürecinde evraklarını zamanında vermediği için Büyükşehir Belediyesi’ne aday olamayan, Demokrat Parti'den (DP) adaylığı da Yüksek Seçim Kurulu'nca (YSK) kabul edilmeyen Burhanettin Kocamaz önceki gün akşam ofisini polisin basması ile büyük bir şok yaşadı!
İsimsiz bir ihbarı değerlendiren polisin, yasa dışı kitap ve broşürlerin basıldığı iddiaları doğrultusunda bastığı ofiste iddia edildiği gibi bir suç unsuruna rastlanmadı. Ancak Kocamaz’ın olaya tepkisi sert oldu. 

DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMA ADINA…
Konuyla ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yapan Burhanettin Kocamaz, “Bildiğiniz gibi şahsıma karşı yapılan vefasızlıklar ve sosyal medyadan 8 aydır yapılan saldırılar neticesinde MHP İle olan bağımızı koparmak mecburiyetinde kalmış, vatandaşlarımız ve yol arkadaşlarımızın ısrarlı talepleri doğrultusunda İYİ Parti’ye geçerek Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuştuk.
Yine bildiğiniz gibi İYİ Parti’den de önümüz kesilince yine ısrarlar neticesi ve demokrasiye sahip çıkma adına yapılan değerlendirmeler sonucunda Demokrat Parti’den aday olmak zorunda kalmış ancak bir üst akılın yazdığı senaryo gereği oradan aday olmamızda geçici listede aday olarak ismimizin açıklanmasına rağmen önce İl Seçim Kurulu daha sonra da YSK tarafından engellenmişti. En sonunda sırf demokrasiye sahip çıkma adına sayın Ayfer Yılmaz sorumluluk almış bizde tüm ekibimizle kendisine destek vermiştik.
2014’te İttifaksız olarak kazandığımız Büyükşehir Belediyesi Seçiminde bizimle ittifakla bile mücadeleyi göze alamayıp önümüzü kesenler beklendiği ve bizimde söylediğimiz gibi seçimi kaybettiler. Bugüne kadar her türlü edepsizce saldırıya ve iftiraya karşı geçmişten bu yana olduğu gibi şerefli bir şekilde göğsümüzü gerdik. Bu ahlaksızca ve adice yapılan küfür ve hakaret dolu saldırılarla ilgili de iki yüze yakın dava açtık. 

“ŞEREFSİZCE İHBARI YAPANLARIN AMACI SADECE ALGI OLUŞTURMAK”
Ancak şu anda iş şirazesinden çıktı. Ben şu an Ankara’dayım. Benim il dışında olduğum bir anda akşam üzeri yapılan bir ihbarla çok uzun süredir kullanmadığım (en son dönemde de bir bölümünü MHP Tarsus Kadın Kollarının kullandığı) halen de tadilat, bakım ve iyileştirme çalışmaları süren ofisimle ilgili olarak ismini yazmaya dahi cesareti olmayan bir ‘müptezel’in o ofiste yasa dışı kitap ve broşürlerin basıldığı şeklinde yaptığı bir ihbarla polis tarafından inceleme yapılmış ve inceleme sonunda polis tutanağıyla herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı kayıt altına alınmıştır. (Aslında isimsiz bir ihbarla polisin böyle bir işlem yapması da manidar) Bu şerefsizce ihbarı yapanların amacı sadece algı oluşturmak, akıllarınca şahsımın itibarını zedeleme gayretlerinden başka bir şey değildir. Bu müptezeller ve tüm kamuoyu da biliyor ki güneş balçıkla sıvanmaz. 31 Mart’a kadar seçimi kazanmak için çalışmak yerine sadece ve sadece bize saldırarak gününü geçirenler, kaybettikleri seçim için akıllarınca günah keçisi aramakta ve kendi beceriksizliklerinin ve vatandaştan alamadıkları oyun hesabını birilerine ödetmeye çalışmaktadırlar. Yazıklar olsun.

“TOPLUM SİZİ AFFETMEYECEK”
Bırakın dava adamlığını insanlık değerleri ile dahi bağdaşmayacak bu tür adilikleri sergileyenleri Allah’a havale ediyorum.
Buldukları üç beş müptezeli kullanarak her türlü çirkinliği sergileyen zavallılara sesleniyorum: Burhanettin Kocamaz dün ne ise bugün de o. Burhanettin Kocamaz’ın bugüne kadar halka ve Hakk’a hizmetten başka hiç bir düşüncesi olmamıştır. Birileri gibi Belediye’yi şahsi çıkarları için asla düşünmemiştir. Halkın menfaatlerini her zaman ön planda tuttuğu için de bu halk ona 25 yıl, tam çeyrek asır her dönemde artarak destek vermiş, bu seçimi de açık ara alacağı kesin olduğu için seçime sokulmayarak önü kesilmiştir.
Allah’a çok şükür 25 yıllık hizmet dönemimizle ilgili veremeyeceğimiz hiç bir hesabımız da olmamıştır. Alnımız açık başımız diktir. Biz biliyoruz ki toplum; bu tür adice ve şerefsizce oyunlara girenleri de asla affetmeyecektir” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA