TARSUS TARAFTARINDAN UYARI GELDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS TARAFTARINDAN UYARI GELDİ!


 

Tarsus’ta sular durulmuyor! Tarsus İdman Yurdu yönetiminin yerel seçimler nedeniyle yenilenip yenilenmeyeceği merak konusu olurken taraftardan “Lig, sizi beklemez!” uyarısı geldi.

Haber Merkezi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 2018 - 2019 Sezonunu 42 puan ile 10 sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu’nda sular durulmuyor.

Sezon içinde inişli çıkışlı grafik çizen ve ilk olarak şampiyonluk daha sonra da Play-Off şansını yitiren Sarı Lacivertli ekibin taraftar gurubu, kulübün geleceğinin netleşmesi için ses yükseltti.

“BAŞKAN HALUK BOZDOĞAN’IN TARSUS İDMAN YURDU İLE İLGİLİ PROJESİNİ BEKLİYORUZ”

Tarsus İdman Yurdu Taraftar Derneği  (TADER) Başkanı Özer Alp, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2019 yerel seçimleri ile birlikte belediye başkanının değiştiğini ve mevcut yönetimin istifa etme kararı aldığını anımsattı. Yeni Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın mevcut yönetimin sezon sonuna kadar devam etmesini istediğini de anımsatan Alp, “Sezon bitti, lakin yeni sezon için ne yapılacak daha belli değildir. Başkan Haluk Bozdoğan’ın Tarsus İdman Yurdu ile ilgili projesini bekliyoruz. Bu projelerin bir an önce açıklanması gerekmektedir.

“YÖNETİM DEVAM ETMEYECEKSE SEÇİME GİDİLMELİ”

Tarsus İdman Yurdumuzun 2019 - 2020 sezonu için yönetim kurulu devam etmeyecek ise derhal genel kurul kararı almalıdır. Yeni yönetim seçimle 1 ay gibi bir zaman alacaktır. Oda haziran ortasını bulacak. Yeni sezon için geç kalınmamalıdır.

TEKNİK DİREKTÖR İLE YOLA DEVAM EDİLECEK Mİ?

Teknik Direktör Bayram Toysal ile devam edilecek mi? Son duyumlarımıza göre kendisi birkaç gündür kulüpte olup, muhatap bulamadığı için İstanbul’a gitmiştir. Eğer Bayram hoca ile devam edecekse, bir an önce oturulup yeni sezon için takım hazırlanmalıdır.

GERÇEKÇİ OLUNMALI

Yeni yönetim ve başkan kim olacak, kulübe talep olan varımdır. Bir önce Tarsus İdman Yurdu için adımları atılması gerekmektedir ve beklenmektedir.

Sayın Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan, ‘takımı güzel yerlere getireceğim, şampiyon yapacağız’ sözleriyle biz taraftarları ve Tarsus halkını heyecanlandırmıştır. Öte yandan, ‘Tarsus İdman Yurdu özüne dönecektir’ söylemlerini sıklıkla duymaktayız. Altyapı çocuklarımızla ve dışarıdaki Tarsuslu çocuklarımızla devam edileceği konuşulmaktadır. Düşülecekse öyle düşürülsün mantığı günümüz futbolu ve yönetim şekline haykırı ve yanlıştır. Öyle mantıkla genç kardeşlerimizi psikoloji ve şehrimiz adına unutulmaz bir anı olmaktan başka bir şey olmaz. ‘Kendi evlatlarımız mantığı’ şahsım olarak fikir ve düşüncesi özlenen bir tablodur. Lakin gerçekçi olmak gerekirse, bu proje hemen hayata geçilmesi yanlış olur, uzun vadeli bir programla 2 veya 3 sene içinde öz evlatlarıyla bir İdman Yurdu kurulabilir.

 

“BELEDİYEDE İŞE BAŞLAMADIK”

Son seçimlerde Meclis üyeleri tarafından, ‘Korsanlar grubu tribün liderine Mersin Büyükşehir Belediye bünyesinde müdürlük verildi’ sözleri gerçek dışıdır. Tribün liderlerimiz ve şahsım hiçbir kurumda iş başı yapmamıştır. Grubumuz ismi kullanılarak yanlış beyan edilmesi bizleri üzmüştür. Herkes ahlaki olarak yaptıklarını geçmiş dönem de araştırmalıdır. İdman Yurdu CV bakmalıdır” diye konuştu.

Ayrıca hafta sonu Tarsus’ta oynanacak BAL Ligi Plaf-Off maçında Dernek ve Ultras Korsanlar Grubu olarak 2 takıma başarılar dilediklerini belirten Başkan Özer Alp, “Bizler Tarsus İdman Yurdu'dan başka hiçbir takımı şehrimizde desteklemeyiz.

 

Tarsus İdman Yurdu Taraftar Derneği ve Ultras Korsanlar Grubu Tarsus şehrinin ve Tarsus İdman Yurdunun markasıdır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA