BÜYÜKŞEHİR’İN HALK EKMEĞİNE ZAM YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’İN HALK EKMEĞİNE ZAM YOK


 

Vatandaşın temel ihtiyacı olan ekmeğe yapılan zamlar Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği Halk Ekmek ürünleri ve Ramazan pidesini etkilemedi.

Haber Merkezi

Ramazan Ayı öncesi Türkiye’nin dört bir yanında ekmeğe yapılan zamlar vatandaşın belini bükerken, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mer-Ek Halk Ekmek Fabrikasında üretilen ekmekleri zam kapsamının dışında tuttu.  
Mersinlilerin ucuz ve sağlıklı ekmek tüketebilmesi için Halk Ekmek'te üretilen 250 gramlık somun ve 250 gramlık kepek ekmeği 75 kuruştan, 250 gram olan tam buğday çavdar ekmeği de 1 TL’den satılmaya devam ediyor. Vatandaşların en çok tercih ettiği 50 gramlık roll ekmek 20 kuruştan satılırken, Ramazan sofralarının vazgeçilmesi Ramazan Pidesi fiyatı ise 1.50 kuruş olarak ekmek raflarında yerini aldı. 
Mersinlilerin sofralarında yerini alan sağlıklı, besleyici ve hijyenik ekmekler ile Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi Ramazan pideleri de Mersin’de yapılan son zamdan etkilenmedi. 
Büyükşehir Belediyesi aldığı kararla ekmeği mevcut fiyatından satışa sunmaya devam etti. Vatandaşların severek tükettiği Halk Ekmek, cüzi bir miktarla vatandaşların iftar sofralarında yerini aldı. Alınan kararla vatandaşın parası cebinde kalırken, aile ekonomisine de katkı sağlandı. 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA