DOLMUŞ KAOSUNA SON VERİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOLMUŞ KAOSUNA SON VERİN!


 

Mersin’de, aynı güzergahta çalışan 2 farklı minibüs kooperatifi arasında çıkan yolcu alma kavgası gözleri kangren haline gelen sektöre çevirdi!

SONER AYDIN

 

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde aynı güzergahta çalışan 2 farklı minibüs kooperatifi arasında çıkan yolcu alma kavgası kentte gerilime neden oldu. Yaşana kaos gözleri kangren haline gelen sektöre çevirdi!

Kazanlı-Çarşı güzergahında çalışan S.S. 26 Nolu Kazanlı Minibüsçüler Kooperatifi ile yine aynı istikamet üzerinde bulunan Çarşı-Çay-Çilek hattında çalışan minibüsçüler arasında yeniden taşlı sopalı kavga yaşandı. Hat üzerinde uzun zamandır süren gerginlik yüzünden, minibüsçülerin birbirleriyle sık sık tartıştıkları ve kavga ettikleri öğrenildi.

 

SEKTÖR ÇÖZÜM BEKLİYOR

Minibüsçüler arasında yaşanan gerginlik hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Aziz Biricik, tartışmaların durak yeri yüzünde çıktığını söyledi. Daha önce benzer gerginliklerin yaşandığını belirten Biricik, “Bu noktada iki tarafta haksız. Daha önce her kooperatifin yolcu alacağı durak belirlendi ancak kimse buna uymuyor. Biz iki hattın birleşmesini istedik ona da yanaşmadılar. Bu sorun kangren haline geldi. Bir an önce çözüm bulunması gerekiyor. İleriki zamanda daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir” diye uyardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA