MUTLU MUSUNUZ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUTLU MUSUNUZ?


 

Tarihinde ilk defa Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Mut İdman Yurdu u19 takımı maddi imkansızlık nedeniyle elendi!

ALİ ŞANLI

 

Mut İdman Yurdu Belediyespor U-19 Futbol Takımı, tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

1954’den bu yana tarihinde ilk defa Türkiye Şampiyonasına gidecek olan Mut İdman Yurdu U-19 takımı, finallerde Mersin’i temsil eden 3 takımdan biri olacaktı. Ancak şampiyona için Hatay’a gitmesi gereken takım, maddi sıkıntılardan dolayı maça 1 gün önce gidemeyip sabah erken saatlerinde yola çıktı. Tarsus yolunda otobüsü arızalanan takım maç saatine yetişemediğinden dolayı Mut’a geri döndü. Önümüzdeki dönemi şampiyon olarak bitirse dahi Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kalmayan Mut İdman Yurdu’nun yaşadıkları spor camiasını isyan ettirdi.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Nasıl şimdi herkes MUT’lu mu? Bir yıl boyunca verilen bu emekler yine hüsrana uğramıştır” tepkisi verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA