GÜZEL BAŞLANGIÇ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜZEL BAŞLANGIÇ


 

2018-2019 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 75 ilden 138 takımın katılımı ile başladı.

ALİ ŞANLI

Her yıl Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U19 Türkiye şampiyonasında 1. Kademe maçların Düzce’de ev sahipliğinde yapılıyor. 2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında oynanacak olan U19 Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçlarında sezonu lider olarak tamamlayan Talasgücü Belediyespor Kahramanmaraş grubunda mücadele edecekken, ikinci sırada tamamlayan Kocasinan Şimşekspor ise Mersin grubunda 2.kademeye yükselmek için mücadele edecekler.

Müsabakalar 6'şar takımlı 21 grupta 2-5 Mayıs 2019 tarihlerinde, 4'er takımlı 3 grupta ise 3-5 Mayıs 2019 tarihlerinde olmak üzere toplam 24 grup merkezinde oynanacak. İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Kocaeli, Yalova, Denizli, Kütahya, Düzce, Manisa, Uşak, Muğla Mersin, Hatay, Kayseri, Kahramanmaraş, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Kars, Gümüşhane, Tokat, Yozgat, Çorum ve Karabük grup merkezlerinde oynanacak. 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 24 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde 2.kademe müsabakaları oynanacak 2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

İlk gün oynanan karşılaşmalarda Tarsus Gücü, Yozgat Spor ile karşı karşıya geldi. Yozgat ekibini Emirhan Boymul ve Koray Delikan’ın golleri ile 2-0 yenen Tarsus Gücü, şampiyonaya galibiyetle başladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA