TARSUSLU ŞOFÖRLER BELEDİYE İLE YAŞANAN SORUNLARA ÇÖZÜM İSTEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUSLU ŞOFÖRLER BELEDİYE İLE YAŞANAN SORUNLARA ÇÖZÜM İSTEDİ


 

Tarsuslu şoförler Burhanettin Kocamaz döneminde belediye ile yaşadıkları sorunlardan dolayı hat iptalleri, yazılan cezalar, araç bağlamalar ve açılan davalar konusunda Başkan Seçer’i ziyaret ederek çözüm talebinde bulundu!

Haber Merkezi

 

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Tarsus 12. No.lu Yeni Mahalle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetici ve üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette özellikle Dolmuşçular Kooperatifinin yıllardan bu yana yaşadığı sıkıntılar ve hat iptalleri konusu gündeme taşındı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus 12. No.lu Yeni Mahalle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fatih Yalçın ve yöneticilerin katıldığı ziyaret oldukça samimi ortamda geçti.

Başkan Duran Şen, Vahap Seçer’in Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade ederek, “Sayın Vahap Seçer’in bu görevde başarılı olacağına gönülden inanıyorum” dedi.

 

ŞOFÖRLERDEN SEÇER’E SORUN DOSYASI

Görüşme sırasında şoför esnaflarının sıkıntı ve beklentilerini Başkan Vahap Seçer’e ilettiklerini kaydeden Başkan Duran Şen, “Özellikle 12 No.lu Yeni Mahalle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi esnaflarımızın geçmiş dönemde belediye ile yaşadıkları sorunlardan dolayı hat iptalleri, yazılan cezalar, araç bağlamalar ve açılan davalar konusunu sayın başkanımıza ilettik. Sorunlarımızı içerir dosyamızı da sunduk. Görüşmemiz oldukça verimli geçti. Dolmuşçu esnafımızın yaşadığı sorunların en kısa süre içerisinde çözüleceğine inanıyorum” dedi.

Başkan Duran Şen, Tarsus Üniversite konusu başta olmak üzere, bölge için hayati önem taşıyan konuları da görüşme sırasında gündeme taşıdı.

 

“ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vahap Seçer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler esnafımızın her zaman yanında olacağız. Dolmuşçu esnafımızın yaşadıkları sorunları yakından biliyorum. Bu sorunların ortadan kalkması içinde çalışma başlattık. Hukuk çerçevesinde esnaflarımızın sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz. El birliğiyle, gönül birliğiyle Mersinimize ve ilçelerimize en güzel hizmeti sunacağız” diye konuştu.

 Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve beraberindeki heyet ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olan ve Ulaşım Koordine Merkezi sorumluluğunu üstlenen Olcay Tok’a da nezaket ziyaretinde bulundular. Yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak karşılıklı görüş alış-verişinde bulundular.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA