TİY, GÜZEL KAPANIŞ PEŞİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY, GÜZEL KAPANIŞ PEŞİNDE


 

Tarsus İdman Yurdu, ligin son maçında 4 Mayıs’ta Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Maç saat 15:30’da Tarsus İlçe Stadyumu’nda oynanacak

ALİ ŞANLI

Mersin’in profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, sezonun son maçına hazır. 
Ligin 34’üncü haftasında evinde Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi ağırlayacak olan Sarı Lacivertliler, 4 Mayıs 2019 tarihinde saat 15:30’da Tarsus İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada ligin son maçına çıkmış olacak. Bu hafta sona erecek 2018-2019 sezonunda Kırmızı Grup’ta Darıca Gençlerbirliği ile Tokatspor’un küme düşmesi kesinleşti.  
Bu sezon başarılı bir grafik sergileyemeyen ve bugüne kadar oynadığı 33 maçta 10 galibiyet, 9 beraberlik, 14 mağlubiyet alan Tarsus ekibi, rakip kaleleri 45 defa havalandırırken, kendi kalesinde 52 gol gördü. Ligde 39 puanla 12’inci sırada yer alan Tarsus İdman Yurdu, son maçını kazanarak ligi moralli kapatmak istiyor. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA